Správy

FOTO zadržaného strelca: V osudný deň sa správal zvláštne, kolega žiadal odobrať mu zbraň

​​​Podľa informácií TV Markíza mal strelec v minulosti trpieť psychickými problémami. Išlo o syna primátorky Prešova Andrey Turčanovej.

Ilustračný obrázok k článku FOTO zadržaného strelca: V osudný deň sa správal zvláštne, kolega žiadal odobrať mu zbraň
1
Galéria

Prešov sa spamätáva z tragického incidentu na Masarykovej ulici. O život prišiel po streľbe policajt Filip (†29), zraneniam podľahol na mieste.

Televízia Markíza na svojom webe tvnoviny.sk píše o udalosti ďalšie podrobnosti.

„Podľa našich informácií strelec údajne v minulosti trpel psychickými problémami a v osudný deň sa správal v práci zvláštne. Jeho kolega si to všimol a vraj žiadal nadriadených, aby mu odobrali zbraň,“ uviedol portál televízie.

Podozrivého zadržali

„V pondelok podvečer došlo v Prešove k streľbe, pri ktorej zomrela jedna osoba. Môžeme potvrdiť, že policajti podozrivú osobu zadržali. Bližšie informácie aktuálne nie je možné poskytnúť," uviedol k téme hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

V priebehu utorka sa k téme vyjadrila aj rodina primátorky Andrey Turčanovej. „Náš najstarší syn Martin v službe zastrelil svojho kolegu. Jeho rukou vyhasol život mladého muža. Niet slov útechy pre pozostalých, ktorým vyjadrujeme našu hlbokú ľútosť a sústrasť. Nerozumieme tomu, čo sa v jeho mysli odohrávalo, čo Martina viedlo k takému strašnému činu, prosíme pozostalých, pokiaľ to bude v ich silách, o odpustenie,“ uviedla pre Tasr rodina Turčanová.

Televízia Markíza na webe tvnoviny.sk zároveň zverejnila fotografiu muža po jeho zadržaní.

Hl. foto: ilustračné

Objektívom: Zadržaný strelec po tragédii, ktorá sa odohrala v Prešove
1
Galéria

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM