Futbal

Z Tatrana Prešov odišlo viacero hráčov: Jakub Bartek prehovoril o dôvodoch odchodu

V Tatrane Prešov pôsobil dlhšie obdobie, zažil postup do najvyššej Fortuna ligy, ale aj pád o poschodie nižšie. Jakub Bartek prezradil dôvody odchodu.

Ilustračný obrázok k článku Z Tatrana Prešov odišlo viacero hráčov: Jakub Bartek prehovoril o dôvodoch odchodu
Zdroj: TASR

Hoci ostal v kádri zelenobielych aj po vypadnutí, nie nadlho. Jakub Bartek nie je prvý hráč Tatrana, ktorý zamieril do Partizána Bardejov. O dôvodoch odchodu a problémoch v klube prehovoril pre futbalnet.sk.

Bartek: Je to smutné

„My, čo sme odišli, nemáme vyplatené tri výplaty. Takže sa to rieši cez Úniu futbalových profesionálov, na čele ktorej stojí Ján Mucha. Únia už počas sviatkov kontaktovala klub, ale nič sa nedialo. Pritom sme chceli byť ústretoví, že nejaké dva týždne vydržíme,“ povedal pre futbalnet.sk exhráč Prešova.

Ako ďalej dodal, jeho bývalý spoluhráči, ktorí pokračujú v Tatrane, už nejaké peniaze dostali. „Neviem, či všetko, ale pravdepodobne niečo áno. Je to smutné, že takýto postoj sa uplatnil voči nám, ktorí sme sa nerozhodli pokračovať v Prešove,“ dodal 26-ročný obranca.

Hrať teda bude v Partizáne Bardejov a to aj s Lukášom Micherdom a Dávidom Kerestešom. Bartek pripomenul, že predtým fungovalo v Tatrane aspoň to, že chodili peniaze načas. Následne to išlo dolu vodou.

Neúnosná situácia

„Financie neboli mesiac, dva, tri. Nebolo to jednoduché a každému je ľúto, že to dospelo do tohto štádia. Lenže futbal nás živí, nie je čas, aby sme mohli ísť do roboty a mali z čoho žiť. Situácia bola neúnosná, veľa vecí prestalo fungovať,“ zakončil.

Darilo sa ale hádzanárskemu tímu Tatrana, kliknite si fotogalériu, ako bojovali v súboji SEHA ligy.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Tatran potvrdil úlohu favorita: Doma si v SEHA lige pripísal povinnú výhru
5
Galéria
Zdroj: Viktor Zamborský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM