Ľubomír Hudačko Rôzne

Výstava mini železnice: V Prešove si nádherné modely užili malí i veľkí, FOTO

Na Sekčove mali zraz fanúšikovia mini modelov železnice. Naozaj krásne výjavy si nenechali ujsť malí ani veľkí. Sledujte tú parádu aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Výstava mini železnice: V Prešove si nádherné modely užili malí i veľkí, FOTO
17
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Vydarenú akciu mali možnosť zažiť ľudia na prešovskom sídlisku Sekčov. Klub železničných modelárov totiž usporiadal zaujímavú výstavu svojej mini železnice.

Návštevníci videli praktické ukážky, ako to na staniciach funguje, nechýbali ani rýchle zásahy do diania, pretože zrážku vlakov nikto dopustiť predsa nechcel. „Podobnú vláčikovú výstavu som ešte nemala možnosť vidieť, takže ma to zaujalo a bola som zvedavá, čo sa tu bude diať,“ povedala pre náš spravodajský portál návštevníčka podujatia Laura.

Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníci sa priamo na mieste zaujímali napríklad o miniatúrne postavičky či detailné spracovanie železničných staníc ako Nemcovce alebo Demjata. Akcia zaujala malých aj veľkých.

„Dozvedel som sa o nej náhodu, tak sme zobrali syna a prišli sa pozrieť. Prekvapilo ma, koľko ľudí sem prišlo. Možno by to chcelo aj väčšie priestory pre klub. No bol to ozaj príjemný strávený čas,“ prezradil nám Miroslav. Podstatná bola teda najmä zábava a príjemný oddych i možnosť privoňať si k tejto záľube. Ako to vlastne vyzeralo na mieste? To si môžete pozrieť na záberoch, ktoré vám prinášame.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Paráda zachytená na FOTKÁCH: Na Sekčove boli k videniu modely vlakov i staníc
17
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM