Krimi

Vyšetrovateľ obvinil Prešovčana (28). Polícia: Z cudzích platobných kariet vybral dokopy 450 €

Muži zákona informovali, že policajný vyšetrovateľ obvinil 28-ročného mladíka z Prešova.

Ilustračný obrázok k článku Vyšetrovateľ obvinil Prešovčana (28). Polícia: Z cudzích platobných kariet vybral dokopy 450 €
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia informovala, že 28-ročný Prešovčan bol v sobotu ( 21.09.2019 ) zadržaný ako osoba podozrivá zo spáchania trestného činu neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty ako aj z trestného činu krádeže.

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová dodala, že muž bol následne umiestnený do cely policajného zaistenia a to za účelom ďalšieho vykonávania procesných úkonov.

„Tento Prešovčan si mal v uvedený deň vo večerných hodinách v rodnom meste v objekte čerpacej stanice prisvojiť nájdenú peňaženku. V nej boli dve platobné karty i osobné doklady. Nálezca neváhal a obe karty hneď aj skúsil v neďalekom bankomate. Z jednej vybral 300 eur a z druhej 150 eur. Prešovčan bol na základe dôkaznej situácie obvinený z týchto trestných činov. Ak sa mu vina aj preukáže, hrozí mu až päťročné väzenie,“ uviedla Ligdayová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Pozrite si nižšie VIDEO od slovenskej polície, v ktorom radí, ako na vybavovanie cestovného pasu.

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM