Ľubomír Hudačko Správy

Vynovené zázemie telocvične v prešovskej škole: Poteší aj hokejbalistov

Na základnej škole Československej armády v Prešove majú dôvod na radosť. Dostali vynovené zázemie školskej telocvične, ktoré poteší aj hokejbalistov.

Ilustračný obrázok k článku Vynovené zázemie telocvične v prešovskej škole: Poteší aj hokejbalistov
Zdroj: Mesto Prešov

Žiaci Základnej školy Československej armády v Prešove majú dôvod na radosť. Dostali vynovené zázemie školskej telocvične. Rekonštrukcia poteší aj hokejbalistov. „Rekonštrukcia sociálnych zariadení tejto telocvične, je ďalším krokom mesta k modernizácii prešovských škôl,“ uviedla primátorka Andrea Turčanová v súvislosti s kolaudáciou tejto investičnej akcie mesta. V rámci rekonštrukcie boli kompletne vynovené pôvodné sociálne zariadenia a sprchy. Práce zahŕňali výmenu kanalizácie, podláh a obkladov, namontovanie nových umývadiel a spŕch, tiež nové okná a vzduchotechniku.

S rekonštrukciou súvisela aj obnova omietok vo vstupných častiach ako aj výmena dverí, zdrojov teplej vody a svietidiel. Obnovené pritom boli chlapčenské i dievčenské priestory. Práce znamenali celkový objem 50 000 eur. „Rekonštrukcia sociálneho zázemia je dôležitá nielen pre školu. Vynovené priestory budú totiž využívať nielen naši žiaci, ale rovnako aj hokejbalisti, ktorí v našom areáli pôsobia na jedinom hokejbalovom ihrisku s medzinárodnými parametrami v našom regióne,“ skonštatovala riaditeľka Základnej školy Československej armády Ľubica Kohániová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM