Ľubomír Hudačko Správy

Všímavosť prešovských policajtov za 100 bodov: Odhalili dielo neprispôsobivých, z ktorého stúpa tlak!

Všímať si odľahlé miesta v Prešove nikdy nie je na škodu. Veľmi dobre to vedia aj miestni mestskí policajti, vďaka ktorým je mesto opäť o čosi krajšie. Strážcovia poriadku sa v našom meste prezentovali všímavosťou za 100 bodov!

Ilustračný obrázok k článku Všímavosť prešovských policajtov za 100 bodov: Odhalili dielo neprispôsobivých, z ktorého stúpa tlak!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Hliadka mestskej polície vlastnou kontrolnou činnosťou si všimla, že v katastri Prešova v poraste na Vodárenskej ulici sa nachádza skládka komunálneho odpadu. V tomto roku ide o tretiu takúto skládku zistenú príslušníkmi MsP.

„Ďalším šetrením bolo zistené, že skládku založili neprispôsobiví občania z obcí Chminianske Jakubovany a Hermanovce, ktorí sa nachádzali na mieste. Osoby boli na mieste stotožnené. Uvedení občania boli vyzvaní, aby skládku za sebou odstránili, čo aj dobrovoľne urobili,“ sprostredkoval informácie z Mestskej polície tlačový referent Mestského úradu v Prešove Milan Grejták.

Skládka bola odstránená v spolupráci s magistrátom a Technickými službami, ktoré zabezpečili nákladné motorové vozidlo a odvoz skládky. Súbežne Mestská polícia oficiálne oznámi túto skutočnosť starostom obcí, kde majú osoby trvalý pobyt a taktiež Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, pre potreby ďalšieho konania na úseku starostlivosti o deti a mládež. Dve predchádzajúce skládky sa nachádzali smerom na Malý Šariš a neďaleko obchodného centra na Sekčove. Všetky boli po zistení zlikvidované.

Čítajte tiež:

Prešovský poslanec sa podelil o zážitok z prechádzky: Narazil na niečo, čo ani nemalo uzrieť svetlo sveta

titulné foto: ilustračné

Mestskí policajti s pozornosťou za 100 bodov: Odhalili dielo neprispôsobivých!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM