Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovský poslanec sa podelil o zážitok z prechádzky: Narazil na niečo, čo ani nemalo uzrieť svetlo sveta

Počas prechádzky zbadal niečo, čo by svetlo sveta ani uzrieť nemalo. Poslanec Miroslav Benko natrafil v Prešove na naozaj smutný výjav. Čo mu skrížilo cestu?

Ilustračný obrázok k článku Prešovský poslanec sa podelil o zážitok z prechádzky: Narazil na niečo, čo ani nemalo uzrieť svetlo sveta
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V areáli ZŠ Májové námestie na mestskom pozemku vyrástla čierna skládka. Počas prechádzky ju v Prešove objavil poslanec Miroslav Benko a vy si ju môžete pozrieť v našej galérii.

„Na prechádzke som bol milo prekvapený, ako sú vykosené plochy a čistota pri kontajneroch, ale bol som zaskočený, keď som na mestskom pozemku objavil nenápadnú čiernu skládku. Okrem stavebného materiálu tam bol aj textil a iné pohodené veci. Asi takých kontrol a prechádzok bude viac,“ zhodnotil situáciu na svojom facebooku poslanec Benko.

Ako dodal, mestská polícia to poslala na odbor a zároveň sa bude postupovať podľa zákona, zvolané bolo konanie. A čo majú urobiť občania, keď taktiež uvidia takúto čiernu skládku v meste? „Mali by to nahlásiť na mestskú políciu. Skládky, bohužiaľ, robia nezodpovedni obyvatelia. Chcú sa zbaviť odpadu, ale neuvedomujú si, ako škodia všetkým nám a našej krajine,“ povedal Benko.

Ako dodal, najväčší problém je nájsť toho, kto túto skládku urobí a tak aj ľudia by mohli byť nápomocní polícii a odboru starostlivosti o životné prostredie. Najlepšie tým, že si odfotia ŠPZ alebo ho spoznajú.

Čítajte tiež:

Prešovský poslanec na facebooku o svojom zážitku: Na križovatke mal namále, Rómovia mu pomohli z kaše

Hl. foto: ilustračné

Vychádzka v meste ho prekvapila: Prešovský poslanec narazil na smutný výjav
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM