Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovský poslanec na facebooku o svojom zážitku: Na križovatke mal namále, Rómovia mu pomohli z kaše

Na facebooku sa podelil so svojím zážitkom, ktorý mu zaručene utkvie v pamäti, mestský poslanec Peter Krajňák. Ocitol sa totiž v nepríjemnej situácii na križovatke a mal namále. Takto to nakoniec dopadlo...

Ilustračný obrázok k článku Prešovský poslanec na facebooku o svojom zážitku: Na križovatke mal namále, Rómovia mu pomohli z kaše
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovského poslanca za VMČ č. 5 Petra Krajňáka zradilo auto a ostal stáť v križovatke. S tým, ako nepríjemná situácia dopadla sa podelil s ľuďmi na svojom facebooku.

„Kým niektorí stáli na chodníku a prizerali sa, neďaleko stojaci Rómovia veľmi ochotne prebehli stredom križovatky a pomohli mi v nepríjemnej situácii. Potom si vypýtali po jednom eure, ale bol som im vďačný. Jano a Rudo, ďakujem. Pomôžte aj iným, nielen učiteľovi,“ uviedol na margo nevšedného zážitku.

Na našu otázku, či pomocníci vedeli, že je prešovským poslancom odpovedal zamietavo: „To nevedeli, ale poznali ma, že som učiteľ. Boli totiž zo Svinnej, kde učím. Ináč boli zlatí a odtlačili ma na krajnicu,“ hovorí. Situácia sa udiala na križovatke Levočská-Obrancov mieru.

„Musím povedať, že na parádnom aute sa pristavil jeden prešovský podnikateľ, ktorému ďakujem. Je férový v podnikaní, i na ulici. Horšie to bolo s inými motoristami, či ľuďmi na chodníku. V takej situácii, keď stojíte vo frekventovanej križovatke je totiž pomoc naozaj vítaná,“ dodal.

Čítajte tiež:

Festival dobrej chuti si nenechala ujsť ani primátorka: Takto ste hlavu mesta ešte nevideli!

Dopravný podnik už ich uviedol do prevádzky: Na ktorých sídliskách budú jazdiť nové autobusy?

foto: pk

Prešovský poslanec v maléri na križovatke: Pomohli mu Rómovia!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM