Futbal

Všetko k tomu smerovalo a už je to realita: Futbalisti Tatrana Prešov sú poslední

Chaotické obdobie vo futbalovom Tatrane Prešov vyvrcholilo k tomu, k čomu to aj smerovalo. Koňare sú po ďalšej prehre už poslední a blízko k zostupu.

Ilustračný obrázok k článku Všetko k tomu smerovalo a už je to realita: Futbalisti Tatrana Prešov sú poslední
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: poprad.dnes24.sk

Zelenobieli prehrali v Zlatých Moravciach hanebne 4:0, pričom Vion doposiaľ na jar z deviatich duelov nevyhral ani jeden. Zgustol si až na Prešovčanoch a to rovno debaklom. Doma prehrali dokonca aj Michalovce so Senicou, čo znamená, že na posledné miesto sa zosunul práve Tatran. A stalo sa tak presne to, čo sa predpokladalo už vopred.

Strelecké suchoty

V najstaršom mužstve to nefunguje podľa predstáv celú sezónu; od chaotického hľadania nového trénera, ukončenia spoluprác so skúsenými hráčmi či v pokračujúcom azylom v Poprade. Tápanie a strelecké suchoty nabudili jedine súperov v boji o záchranu a momentálne už Tatran nič nemá vo svojich rukách. Navyše, ešte bude hrať v Senici, s ktorou nemá dobrú bilanciu. A tam sa môže rozhodnúť už o konečnej definitíve.

Prehra 4:0 je neakceptovateľná s akýmkoľvek súperom z dolnej šestky. „Máme ešte tri stretnutia. Budeme sa snažiť získať čo najviac bodov aj pre našich fanúšikov. Dúfam, že fanúšikovia nás prídu podporiť aj v zostávajúcich troch zápasoch a že im urobíme radosť,“ zneli šokujúce slová trénera Antona Mišovca pre web klubu Tatrana.

Snažia sa vysvetľovať

Ešte nedávno mali náskok pred Záhorákmi 4 body, teraz na ne už jeden strácajú. „Od ostatných troch zápasov som očakával väčší bodový zisk, hlavne v stretnutiach s Nitrou. Ani jeden sme nedotiahli do víťazného konca, rozhodli individuálne chyby. V tréningovom procese sa snažíme hráčom veci vysvetľovať. Pod väčším stresovým vypätím však niektorí robia chyby. Na druhej strane mali sme šance, ktoré bolo treba premeniť. Futbal nie je len o chybách, ale aj o využívaní príležitostí,“ zakončil pre 1fctatran.sk Mišovec.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM