Správy

Vracajú sa po pauze: Opäť sa budú konať slávnosti uvítania detí a oslavy jubileí

Prešovčania budú opäť môcť prísť na slávnosti uvítania detí do života aj na oslavy životných jubileí. Na jednotlivé termíny je potrebné sa prihlásiť.

Ilustračný obrázok k článku Vracajú sa po pauze: Opäť sa budú konať slávnosti uvítania detí a oslavy jubileí
Zdroj: Mesto Prešov

Po dlhšej pauze sa v súvislosti s postupným uvoľňovaním opatrení v SR obnovujú aj mnohé podujatia.

Termíny sú známe

„Mesto Prešov preto opäť pozýva svojich občanov na slávnosti uvítania detí do života a oslavy životných jubileí. Vybrať si môžu z dvoch termínov slávnosti, na ktorej majú záujem sa zúčastniť,“ uviedla tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Šitárová.

Uvítania detí do života sa uskutočnia 28. augusta 2020 a 25. septembra 2020. Životné jubileá s občanmi radi spoločne oslávime 24. septembra 2020 a 22. októbra 2020.

Zašlú im pokyny

V prípade záujmu o zúčastnenie sa slávností je potrebné sa vopred prihlásiť na Referáte kultúry a cestovného ruchu MsÚ Prešove u Márie Andraščíkovej.

K prihláseniu treba doručiť aj vyplnený súhlas so spracovaním osobných údajov. „Po prihlásení budú občanom, ktorí majú záujem sa na slávnostiach zúčastniť, zaslané organizačné pokyny aj usmernenie v súvislosti s aktuálnou situáciou a budú zaevidovaní na slávnosť v termíne, ktorý si vybrali,“ doplnila Šitárová.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM