Ľubomír Hudačko Kultúra

Voľné chvíle v metropole Šariša: 5 tipov, ako stráviť blížiaci sa víkend v Prešove

Aj ďalší víkend, ktorý už klope na dvere, bude v Prešove plný zaujímavých podujatí. Pozrite si našich päť tipov, ako stráviť voľné chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Voľné chvíle v metropole Šariša: 5 tipov, ako stráviť blížiaci sa víkend v Prešove
Zdroj: TASR

Piatok 17.7.

Ryžovanie zlata

V rekreačnej oblasti Sigord za obcou Kokošovce neďaleko Prešova sa tento víkend uskutočnia Majstrovstvá SR a ČR v ryžovaní zlata. Do pretekov je už teraz cez internet prihlásených približne 140 účastníkov. Od 18.00 v areáli Opalexu Sigord.

Zábava s Čurbesom

Máte aj vy svoj obľúbený hit? Skupina Čurbes, ktorú poznáte z TV vás bude zabávať až do skorých ranných hodín. V Eden cafe máte šancu prísť sa pozrieť na predstavenie, ktoré začína od 21.00.

VEC & Škrupo + Eremen & Petijee

Ďalšia zo série Urban parties, ktoré sa nedejú len tak hocikde. Tentoraz sa v prešovskom Wave Klube predstavia Vec a Škrupo, ktorých doplní domáca dvojka Eremen a Petijee. Prísť môžete teda aj na túto akciu, ktorá začína o 21.00.

Sobota 18.7.

Pat a Mat s kamarátmi

Obľúbené postavičky Pat a Mat rozveselia nielen deti počas rozprávkového divadelného muzikálu. V Kine Scala sa môžete tešiť na toto predstavenie od 16.00.

Nedeľa 19.7.

Kandráčovci

Tešiť sa môžete tento víkend aj na koncert Kandráčovcov. Vystúpia pre vás vo Finticiach v nedeľu o 19.30. Zaznejú známe ľudovky a to aj v rusínskom jazyku.

Čítajte tiež:

Čo o sebe prezradili? Vyspovedali sme tri kočky z prešovského castingu na Miss Domaša

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM