Ľubomír Hudačko Rôzne

Čo o sebe prezradili? Vyspovedali sme tri kočky z prešovského castingu na Miss Domaša

Miss Domaša klope na dvere, finalistky už poznáme. To šťastie ísť ďalej mali aj dievčatá z prešovského castingu. Počas neho sme v čase našej návštevy vyspovedali tri z nich. Čo všetko o sebe prezradili?

Ilustračný obrázok k článku Čo o sebe prezradili? Vyspovedali sme tri kočky z prešovského castingu na Miss Domaša
Zdroj: Dnes24.sk

Majú pred sebou veľký deň. Už v sobotu štartuje finále Miss Domaša, na ktorom zabojujú aj kočky z prešovského castingu. Počas neho sme v časej našej návštevy vyspovedali tri z nich. Čo o sebe prezradili?

Finalistka Ľubomíra nemá priateľa

Ľubomíra Hanušinová v sebe má súťaživosť, veď sa už zúčastnila nejedného podobného formátu: „Bola som na Miss Princess, takisto som sa zúčastnila aj na celosvetovej Miss, ale tam sa poradie akosi poposúvalo. Ako tretia zo slovenského národného finále som napokon šla reprezentovať na Miss World práve ja,“ povedala sympaťáčka z Gregoroviec.

Aký dôvod teda mala prihlásiť sa aj na Miss Domaša? „Určite kvôli novým skúsenostiam, zážitkom, zábave a je to aj spestrenie leta. Je to určite niečo iné, ako keď si spravím doma program sama,“ poznamenala. Ciele si pred finále nedáva, hoci, je podľa nej dobré mať potrebné sebavedomie. „Stále sa však snažím byť pri zemi,“ tvrdí. Ľubomíra sa venuje spevu, kedysi mala dokonca aj dievčenskú kapelu Ladies. Priateľa podľa svojich slov nemá. Aký by však mal byť? „Nemám presný typ, no hlavne musí byť zdravo sebavedomý a niečo ma na ňom musí upútať na prvý pohľad,“ dodala.

Alena sa prihlásila z recesie

Finalistkou Miss Domaša, ktorá sa zúčastnila prešovského castingu v čase našej návštevy je aj Alena Ihnátová: „Prihlásila som sa z recesie. Radila som sa s priateľom, či to skúsiť a povedal, že ma bude podporovať. V tejto oblasti si však cieľ nedávam, očakávam od toho maximálne stretnutie s novými ľuďmi, nejaké to oťukanie sa. Chcem to skúsiť, keďže je to zaujímavá záležitosť,“ povedala Alena.

Zároveň nám uviedla aj svoj zaujímavý názor téme voľnej disciplíny. „Ak sa niekto venuje zaujímavým veciam v tejto oblasti, tak to je fajn. Lenže je množstvo dievčat, ktoré nevynikajú v žiadnom umení a keď to potom takto na finále má byť silené, môže to byť problém. Viem si preto predstaviť, že v mojom podaní môže byť voľná disciplína trapasom,“ smeje sa sympatická rodáčka z Dlhého Klčova.

Bojovať bude aj študentka na policajnej akadémii

Katarína Brillová žije v Bratislave, no takisto nevynechala prešovský casting k tejto súťaži. Vo voľnej disciplíne by sa predviedla ako mažoretka. „Narodila som sa v Prešove, neskôr sme sa presťahovali do Veľkého Šariša. Ja však už 3 roky žijem v Bratislave, tam aj študujem a to na Akadémii policajného zboru,“ priblížila zaujímavosť.

Miluje svojho psíka, ktorým je malý bradáč. Prihodila sa mu však aj jedna nepríjemnosť: „Keď mal dva mesiace, tak bol na operácii žalúdka, pretože zjedol ponožku. Inak milujem módu, mám priateľa, s ktorým bývam a rada varím aj pečiem. Priateľ ma na casting aj doviezol a povedal, že mi drží prsty. On ma podporuje vo všetkom, čo robím. Sme spolu asi 9 rokov a žiarliť určite nebude,“ zakončila so smiechom finalistka.

Čítajte tiež:

Sympatická plavčíčka Nikola z Plaza Beach: Chlapci pred ňou machrujú, s kým sú ale problémy?!

foto: Pro Art/Jaroslav Milý

Miss Domaša je predo dvermi: Aj tieto tri krásky boli na prešovskom castingu
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM