Správy

Vodiči už využívajú nový kruhový objazd v Prešove: FOTO a VIDEO z miesta

Vodiči sa dočkali. S príchodom septembra sa začali diať zmeny aj v doprave, v okolí nového nákupného centra už spustili nový kruhový objazd.

Zdroj: Dnes24.sk

Vodiči v Prešove po novom už môžu využívať cestné komunikácie na Štefánikovej ulici a okolí. Do prevádzky bol spustený rovnako tak aj nový kruhový objazd. Uzatvorená je ešte ulica biskupa Gojdiča.

Uľahčenie parkovania

Dlhodobá uzávierka priľahlých ulíc kvôli výstavbe OC trvala od 10. februára 2020 a skončila sa 31. augusta 2020.

Novinkou je na mieste okrem kruhového objazdu aj to, že došlo k zjednosmerneniu ulice Janka Borodáča v smere od Pavlovičovho námestia na Štefánikovu ulicu.

„Bude tak zokruhovaná cestná premávka po uliciach Hviezdoslavova, Janka Borodáča a Štefánikova a pribudnú aj parkovacie miesta na jednosmerných častiach Hviezdoslavovej ulice a ulice Janka Borodáča, čo prinesie uľahčenie parkovania pre obyvateľov týchto ulíc, a taktiež pre klientov Finančnej správy a pre vodičov privážajúcich a odvážajúcich deti z a do Evanjelickej spojenej školy,“ uviedol k téme hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Pribudla aj nová dlažba, stromy a dopravné značenie, ktoré potvrdzuje a uvádza zmenený názov nákupného centra, o ktorom sme vás informovali ako prví.

A ako to na mieste po spustení prevádzky od septembra vyzerá si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Nový kruhový objazd v Prešove je už v prevádzke
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM