Ľubomír Hudačko Rôzne

Vianočné trhy v Prešove už odštartovali: Prvé ZÁBERY priamo z miesta

A je to tu. V Prešove v piatok začali Vianočné trhy. Boli sme sa na ne pozrieť aj s našim fotoaparátom. Prinášame vám prvé zábery priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Prešove už odštartovali: Prvé ZÁBERY priamo z miesta
35
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Milovníci jarmočnej atmosféry si v Prešove prídu na svoje. V metropole Šariša totiž v piatok 24. novembra odštartovali Vianočné trhy.

Ponuka je pestrá

Boli sme sa na ne pozrieť priamo na mieste v piatok dopoludnia. Ponuka v predajných stánkoch je pestrá a návštevníci si môžu vybrať zo všakovakých produktov, pokrmov, maškŕt či oblečenia.

„Ja teraz Hlavnou len narýchlo prechádzam, ale stihla som si pozrieť niečo pod stromček pre mojich najbližších. Nabudúce sa zastavím na dlhšiu dobu a vyberiem precíznejšie, čo sa mi bude páčiť,“ prezradila pre spravodajský portál Prešov 24 pani Elena.

Dnešným dňom sa však nezačali len trhy, ale večer dôjde aj k premiérovému rozsvieteniu vianočnej výzdoby. Na tento moment sa iste mnohí tešia, zároveň však pripomíname, že stromčeka sa dnešné zažatie výzdoby týkať nebude. Jeho rozvietenie je totiž na pláne až v deň sv. Mikuláša, teda 6. decembra.

Až do 22. decembra

Na Vianočných trhoch v Prešove sme stretli aj pána Pavla. „Už nejedna vec ma tu zaujala, stánky sú naozaj v hojnom počte. Radi si s priateľmi prídeme posedieť ku kávičke, alebo pri horúcej čokoláde. Veď nasávať vianočnú atmosféru sa dá najmä takto medzi ľuďmi a pri vianočnej výzdobe,“ povedal nám.

Predajné stánky na trhoch budú otvorené denne do 19.00 hod. a stánky s občerstvením do 22.00. Je sa tak na čo tešiť, veď Vianočné trhy potrvajú v Prešove až do 22. decembra. Prvé zábery z nich si môžete popozerať v našej bohatej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Veľká FOTOGALÉRIA: V metropole Šariša už začali Vianočné trhy
35
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM