Ľubomír Hudačko Rôzne

Mikuláš sa chystá aj do Prešova: Deti, túto šancu na výhru škoda nevyužiť...

Tradične prvou predzvesťou Vianoc je 6. december. Aj do Prešova opäť zavíta Mikuláš. A deťom mesto ponúka aj šancu na výhru, ktorú škoda nevyužiť.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš sa chystá aj do Prešova: Deti, túto šancu na výhru škoda nevyužiť...
1
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Deň sv. Mikuláša sa v Prešove neodmysliteľne spája so štedrou nádielkou pre našich najmenších. Na príchod Mikuláša sa deti v našom meste môžu tešiť v stredu 6. decembra.

Rozsvietia stromček

Obľúbené podujatie začne tradične o 16:00 hodine na pešej zóne. „Na hlavnom pódiu vtedy zaujímavým programom a skvelou zábavou najmenší Prešovčania privítajú nielen Mikuláša s batohom plným darov, ale aj jeho pomocníkov – Anjela a Čerta. Na námestí spoločne dotvoria atmosféru blížiacich sa Vianoc. S pomocou najmenších Prešovčanov Mikuláš rozsvieti aj vianočný strom, ktorý sa stane dominantou vianočnej výzdoby prešovského námestia,“ uviedla hovorkyňa prešovskej radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Súčasťou tohto atraktívneho dňa bude aj žrebovanie rovnej stovky cien pre výhercov Veľkej Mikulášskej hry. Tej sa môžu zúčastniť všetky prešovské deti vo veku do 15 rokov.

Súťažné letáky

Súťažné letáky boli distribuované do všetkých materských a základných škôl, no je možné vyzdvihnúť si ich aj v budovách Mestského úradu v Prešove. Po vyriešení úlohy je potrebné návratku poslať na adresu MsÚ alebo ju tam osobne doručiť do 5.12.2017.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Do Prešova zavíta Mikuláš, deti môžu využiť šancu na výhru
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM