Ľubomír Hudačko Rôzne

Veľký letný prehľad z prešovského kúpaliska: Koľko tento rok na Plaza Beach stoja obľúbené dobroty?

Najideálnejšie je tráviť tieto tropické dni niekde pri vode. A najlepšie mať v peňaženke odložených aj zvyšných pár eur na všakovaké dobroty, ktoré k tomu cez leto patria. Zamerali sme sa na známe kúpalisko na Solivare a zistili sme ceny občerstvenia.

Ilustračný obrázok k článku Veľký letný prehľad z prešovského kúpaliska: Koľko tento rok na Plaza Beach stoja obľúbené dobroty?
Zdroj: Dnes24.sk

Meteorológovia nás nedávno varovali pred búrkou a skutočne k nej aj prišlo. Ak to však počasie dovolí, opäť máte v Prešove možnosť navštíviť letné kúpalisko.

Grill & Pizzeria

Najideálnejším miestom na prežitie trópov je totiž byť niekde pri vode. Či už prírodnej alebo pri bazéne. Vybrali sme sa preto na známe prešovské kúpalisko Plaza Beach, ktoré zaznamenalo počas uplynulého víkendu poriadny príval návštev.

Okrem poriadneho natretia sa opaľovacím krémom a pitného režimu, je dôležité na slnku aj občerstvenie. Preto sme sa na solivarskom kúpalisku zamerali na prevádzky s občerstvením a ich ponuku. V prevádzke Plaza Grill & Pizzeria (od 11:00 – 18:00) si môžete vychutnať napríklad hamburger, grilovanú klobásu, vyprážaný syr so šunkou, grilovaný hermelín, grilované kuracie prsia alebo aj kuracie krídelká. Každá jedna táto ponuka samostatne stojí 3,50 eur.

Kebab & Panini

„Návštevník tu má možnosť objednať si aj pizzu, ktorú robíme pred očami hostí,“ povedala marketingová manažérka Milica Michrinová. Čo sa týka piva, podáva sa tu čapovaný Kozel 10° (1,30 eur), plechovkový Birrel pomelo (1,70 eur) a aj plechovkový Pilsner Urquell 12° (2 eurá).

Ďalej vás čaká stánok Kebab & Panini (od 9.00 do 17.00), kde si teda môžete objednať Kebab tanier s hranolkami (4,90 eur), bez hranoliek (4 eurá), Panini šunkové so syrom (2,50 eur), vegetariánske (2,50 eur), aj talianske (3,50). Z nealkoholických nápojov si máte možnosť dať Nestea (1,80), Vineu (1,70 eur) či Cappy (1,50 eur). Pivo vás aj tu vyjde na 1,70 eur ak si dáte plechovkové Birrel pomelo a 2 eurá za plechovkový Pilsner Urquell 12°.

La Veranda bar a Lobby bar

La Veranda bar okrem nealka ponúka rovnakú cenu pív a môžete si dať ešte aj Frappé kávu (2 eurá), Presso (1,30 eur), Viedenskú kávu (1,50 eur) či tiež Mojito (4 eurá), Sex on the beach (3,60 eur), alebo aj Pina Coladu (4 eurá). „V areáli Plazy je aj reštaurácia, kde si môže návštevník obednať denné menu,“ dodala Michrinová.

Šancu prísť pozrieť budete mať aj Lobby bar, kde bude v ponuke okrem čapovaného Kozla aj plechovkový Šariš červený pomaranč (1,60 eur), spomínaný Birell nealko (1,30 eur) a tiež aj plechovkový Pilsner. K dispozícii budú aj vína, šampanské, vermut, snack či teplé nápoje, alebo studené mliečne. Navyše, balkánsku zmrzlinu si môžete kúpiť v areáli kúpaliska taktiež, jeden kopček vás vyjde na 40 centov.

Čítajte tiež:

Aké sú ich dovolenkové plány? Známi Prešovčania prezradili, ako budú oddychovať počas leta

Retrozábery z prešovských kúpalísk: Ako to na nich kedysi vyzeralo a aká móda pri vode vládla?

foto: fb Plaza Beach

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM