Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Vážna nehoda na Šariši: Zrazili sa tri autá, zasahoval aj vrtuľník

Nehoda sa stala v stredu predpoludním. Jednu osobu museli z auta vyslobodiť hasiči.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na Šariši: Zrazili sa tri autá, zasahoval aj vrtuľník
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

K vážnej dopravnej nehode došlo v stredu predpoludním pri Šarišských Michaľanoch v okrese Sabinov.

Ako potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Prešov, jednu osobu s vážnymi zraneniami previezli vrtuľníkom do Košíc leteckí záchranári.

„Pri dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel sa vážne zranili dvaja ľudia,“ uviedol operačný dôstojník s tým, že jedna osoba ostala po nehode vo vozidle zakliesnená, hasiči ju vyslobodili.

„Jedna osoba bola odvezená vrtuľníkom do Košíc,“ uzavrel.

Ako o tom informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková, vrtuľníkom prevážaným účastníkom nehody bola 33-ročná vodička jedného z vozidiel.

„33-ročná žena bola na umelej pľúcnej ventilácií s vážnymi mnohopočetnými poraneniami viacerých častí tela vrtuľníkom transportovaná do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach. Ostatní zranení ostali v starostlivosti pozemných záchranárov,“ doplnila.

Podľa informácií, ktoré pre TASR poskytol prešovský krajský policajný hovorca Igor Pavlik, k zrážke dvoch oproti sebe idúcich osobných motorových vozidiel došlo za doposiaľ nezistených okolnosti. „Tretie vozidlo následne vrazilo do týchto vozidiel,“ doplnil s tým, že príčina ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Ako tiež uviedol, požitie alkoholu budú u vodičov zisťovať laboratórnym rozborom krvi. Polícia začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM