Kultúra

V Prešove zahrá legenda hudobnej scény: Tešiť sa môžeme na Pavla Hammela a Prúdy

Pripomenieme si 50. výročie od albumu Zvoňte zvonky a taktiež 70. narodeniny legendy slovenskej hudobnej scény. Pavol Hammel s kapelou Prúdy zahrá aj v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove zahrá legenda hudobnej scény: Tešiť sa môžeme na Pavla Hammela a Prúdy
Zdroj: TASR

Skupina Prúdy s Pavlom Hammelom na čele vyrazila na veľkolepé turné a zavíta aj do Prešova. Zahrajú celkovo v 17-tich slovenských mestách.

Zahrajú aj novinku

Muzikanti predstavia naživo čerstvo vydaný výberový album The Best Of, na ktorom je aj jedna novinka Víno, spev a ženy. Zaznejú však aj hity Zvoňte zvonky, Chlapci z mesta či Kamalásky. Kapela totiž oslavuje tohto roku dve významné výročia. 50 rokov od zásadného albumu Zvoňte zvonky a 70-te narodeniny Pavla Hammela. A preto sa rozhodla to s fanúšikmi osláviť na slovenskom turné.

Zdroj: YouTube.com

„Kontakt s publikom pre mňa znamená veľmi veľa, však preto ešte hrám. Ale aj si beriem od publika to, čo im dávam. A keď funguje tá spätná väzba, tak je to ideálne. Samozrejme to poteší, keď si fanúšikovia spievajú a poznajú aj texty. Mne vždy záležalo na kvalite textov a ich výpovednej hodnote,“ vysvetľuje Hammel.

Kedy budú v Prešove?

Na turné sa predstaví hviezdna zostava hudobníkov Pavol Hammel – spev, vokály, španielska gitara a ústna harmonika, Anton Jaro – basgitara a vokál, Fero Griglák – gitary a vokál, Peter Preložník – syntezátory a klavír a Igor Teo Skovay – bicie a percusie. Na koncert v prešovskom Kine Scala sa môžeme tešiť 13. novembra o 19.00.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM