Ľubomír Hudačko Rôzne

V Prešove sa chystá zaujímavá akcia: Čo sa bude dať na Dobrom bazáre zaobstarať?

Cez víkend sa v Prešove koná zaujímavá akcia, z ktorej si môžete veci odniesť, alebo na ňu nejaké priniesť. Podujatie má názov Dobrý bazár.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa chystá zaujímavá akcia: Čo sa bude dať na Dobrom bazáre zaobstarať?
Zdroj: TASR

Spomínaná akcia prebehne v sobotu 28. 10., od 14:00 v kaviarni Christiania. Tento jesenný Dobrý bazár tentoraz ponúkne svoju špeciálnou edíciu pod názvom Burzo Blšák.

„Obyvatelia Prešova dostanú možnosť predávať, vymieňať a darovať všetko, čo im už neslúži, ale je naďalej funkčné a môže poslúžiť niekomu inému. Na bazáre sa stretne 20 predajcov, ktorí ponúknu oblečenie, topánky, elektroniku, spotrebiče, knihy, nábytok, handmade výrobky a iný spotrebný materiál,“ uviedla organizátorka podujatia Denisa Križanská.

Dobrý Bazár je opäť spojený s charitatívnou zbierkou, ktorá je tentokrát venovaná neziskovej organizácii Sapio z Miklušoviec, ktorá sa svojou činnosťou zameriava na podporu marginalizovaných skupín spoločnosti v okrajových obciach Prešovského kraja.

A to organizáciou kultúrnych podujatí, táborov, tvorivých dielní a outdorovými aktivitami. „Náv­števníkov bazáru čaká aj výborné domáce vegánske jedlo a skvelá káva. Pre deti je pripravené bábkové divadelné predstavenie Janisa – soľné dievča, tentoraz z dielne divadla Badros,“ zakončila Križanská.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM