Ľubomír Hudačko Rôzne

V Prešove sa chystá pikniková pohoda: Na čo sa môžeme tešiť v Mestskej oáze počas Restaurant Day?

Príjemný piknik so vstupom zdarma. Prešovčania si budú môcť vychutnať pohodu v Mestskej oáze, kde budú dvere otvorené pre všetky vekové kategórie. Kedy sa na Restaurant Day môžeme tešiť a čo všetko nás čaká?

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa chystá pikniková pohoda: Na čo sa môžeme tešiť v Mestskej oáze počas Restaurant Day?
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V areáli Mestskej oázy pod lávkou bude pripravená prehliadka „jednodňových“ reštaurácií – Restaurant Day. A to už 16. augusta 2015 o 17:00.

„Aj toho roku v polovici augusta organizujeme Restaurant Day v parčíku Mestská oáza. Budete mať možnosť ochutnať dobroty z domácej kuchyne našich i vašich priateľov, posedieť, pokecať, zabaviť sa pri dobrom pití a dobrej hudbe,“ pozývajú zástupcovia z Mestskej oázy.

S ponukou rozličných jedál sa tu odprezentujú neziskové a mimovládne organizácie i jazykové školy. Dvere sú otvorené pre všetky vekové kategórie, od najmenších, na ktorých čaká detský kútik, až po tých najstarších, ktorí si budú môcť príjemne aktívne oddýchnuť. Restaurant Day je celosvetový deň, kedy si ktokoľvek s vášňou pre dobré jedlo môže otvoriť pop-up reštauráciu. Podujatie vzniklo v Helsinkách, kde sa v máji 2011 na 1 deň otvorili prvé pop-up reštaurácie. Vstup voľný, platí sa len za to, čo skonzumujete.

Čítajte tiež:

Pozoruhodný projekt, ktorý zláka nejedného z nás: Mestská oáza sa dočká atraktívneho oživenia!

foto: ilustračné

Takto to vyzerá v mestskej oáze: Príďte sa presvedčiť sami a využiť pohodlie!
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM