Rôzne

V Prešove môžete zažiť letné handmade trhy: Pripravené sú aj ďalšie lákadlá

Milovníci krásnych výrobkov si v Prešove prídu na svoje. V našom meste sa uskutočnia letné handmade trhy. Tešiť sa dá aj na ďalšie lákadlá.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove môžete zažiť letné handmade trhy: Pripravené sú aj ďalšie lákadlá
1
Galéria
Zdroj: TASR

V našom meste sa bude konať ďalší ročník podujatia Podaj ďalej knihu, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 22. augusta od 11.00 na Floriánovej ulici pred Galériou v Caraffovej väznici.

Aj handmade trhy

Podujatie Podaj ďalej knihu bude tentokrát obohatené o spomínané letné handmade trhy. „Na nich sa predstavia výrobcovia šperkov, bytových dekorácií a ďalších originálnych výrobkov, ktoré určite potešia oči všetkých okoloidúcich,“ uviedla prešovská radnica.

Doplnila, že vo štvrtok od 11.00 hod sa bude okrem iného na podujatí Podaj ďalej knihu podávať aj „kávička za dobrý skutok“. Popoludní od 13.00 hod. budú pripravené rôzne aktivity pre deti, aj obľúbené maľovanie na tvár. Od 16.00 bude Andrea Kušnírová z pripravovanej knihy čítať deťom šarišské rozprávky.

Niečo pre milovníkov kníh

Počas prvej polovice augusta mohli ľudia dobrovoľne priniesť nepoškodené knihy do Galérie Caraffka, a urobiť tak môžu aj vo štvrtok. „Na podujatí Podaj ďalej knihu si návštevníci určite nájdu knihu, ktorá ich osloví. Knihy si môžu vyberať zadarmo alebo na výmenu za tie, ktoré prinesú,“ uviedla prešovská radnica.

Tá zároveň dodala, že vstup je voľný. V prípade zlého počasia sa podujatie uskutoční v Galérii Caraffka. Podujatie Podaj ďalej knihu organizuje PKO Prešov – Galéria Caraffka v spolupráci s Občianskym združením Podaj ďalej.

Dôležité informácie o tejto akcii si môžete pozrieť aj na priloženej foto.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM