Rôzne

Nový školský rok v Prešove privítame veselo: Chystá sa akcia Do školy s úsmevom

Nový školský rok v našom meste už tradične privítame veselo. Opäť bude na programe obľúbené podujatie Do školy s úsmevom pre všetky deti aj ich rodičov.

Ilustračný obrázok k článku Nový školský rok v Prešove privítame veselo: Chystá sa akcia Do školy s úsmevom
Zdroj: TASR

Mesto Prešov v spolupráci s Parkom kultúry a oddychu už po dvanásty raz organizuje podujatie s názvom Do školy s úsmevom, ktoré sa uskutoční 2. septembra od 13.00 hod na Hlavnej ulici, na pódiu v centre mesta.

Hlavnou myšlienkou tohto nielen zábavného, ale aj náborovo–prezentačného podujatia, je ukázať možnosti aktívneho využitia voľného času detí a mládeže mimo školských povinností, a to prostredníctvom kultúrnych a športových kolektívov v meste.

Po prezentácii krátkych ukážok kolektívov a voľnočasových centier sa deti a žiaci môžu priamo prihlásiť do niektorých z prezentovaných krúžkov.

Mladších i starších žiakov na pódiu v centre mesta roztancujú nielen súkromné základné umelecké školy, ABC Centrum voľného času, ale aj nádejné kultúrne kolektívy, speváci, speváčky, tanečníci či muzikanti. Inšpiráciou v novom školskom roku pre nich môžu byť aj športové družstvá a jednotlivci, ktorí reprezentujú mesto Prešov doma i v zahraničí.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A videli ste tieto zábery? V Prešove sa nedávno ukázala parádna dúha…

Nádhera zachytená na FOTKÁCH: Nad Prešovom sa zjavila obrovská dúha
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM