Rôzne

V centre Prešova dôjde k pozastaveniu dopravy: Prinášame vám podrobnosti

Viete o tom? V centre nášho mesta bude už onedlho pozastavená doprava. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku V centre Prešova dôjde k pozastaveniu dopravy: Prinášame vám podrobnosti
Zdroj: Dnes24.sk

Živá krížová cesta v Prešove je na na Veľký piatok už tradične priestorom na zastavenie, stíšenie sa a zamyslenie. Počas sprievodu, ktorý sa bude presúvať smerom k Záhrade umenia, bude v centre mesta pozastavená doprava.

19. apríla a to od 10.00 do 12.00 hod. bude Hlavná ulica patriť pripomenutiu a spoločnému prežívaniu udalostí Veľkého piatku. Počas jednotlivých zastavení sa budú učastníci živej krížovej cesty postupne presúvať, a to od Konkatedrály sv. Mikuláša, cez Svätoplukovu ulicu, až po Záhradu umenia.

„Účastníci sprievodu sa zhromaždia na pešej zóne pred Konkatedrálou sv. Mikuláša a Južným parkom. Sprievod pôjde smerom na Hlavnú ulicu, ďalej bude pokračovať na Svätoplukovu ulicu a po nej až do Záhrady umenia. Živá krížová cesta v Prešove sa uskutoční bez uzávierky miestnych komunikácií, ale s pozastavením dopravy na Hlavnej ulici a na Františkánskom námestí na nevyhnutnú dobu,“ informovala prešovská radnica.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A vedeli ste, že mamičky z Prešova a okolia v našej ankete určili za jednu z lokalít, kde počas jari trávia čas najradšej aj Ekopark? Kliknite si fotogalériu práve z tohto miesta.

Mamičky v Prešove? Svoj čas rady trávia aj v týchto priestoroch
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM