Aktualizované Rôzne

V areáli prešovskej nemocnice bude prebiehať rekonštrukcia: Dôjde k výraznému obmedzeniu dopravy

Chystáte sa do prešovskej nemocnice? Potom zbystrite. V jej areáli bude prebiehať obnova. Z tohto dôvodu dôjde k obmedzeniam.

Ilustračný obrázok k článku V areáli prešovskej nemocnice bude prebiehať rekonštrukcia: Dôjde k výraznému obmedzeniu dopravy
Zdroj: Fakultná nemocnica Prešov

Fakultná nemocnica s poliklinikou (FNsP) J. A. Reimana Prešov informovala, že ak sa do nej rozhodnete zamieriť v tento štvrtok, uprednostnite radšej pešiu chôdzu, MHD alebo inú formu dopravy.

„Vážení pacienti, zamestnanci a návštevníci nemocnice, vo štvrtok 4. júla 2019 prebehne v areáli FNsP J. A. Reimana Prešov rozsiahla rekonštrukcia dôležitých cestných komunikácií. Z tohto dôvodu dôjde k výraznému obmedzeniu dopravy a nedostupnosti časti areálu, preto vás žiadame o rešpektovanie dopravného značenia a usmernení pracovníkov,“ uviedla hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková.

„Ďakujeme za porozumie a trpezlivosť. Robíme to pre vás,“ doplnila ďalej hovorkyňa R. Cenková.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A viete, že už onedlho si budete môcť kúpiť prešovskú nulovú eurobankovku? Pozrite si jej podobu v priloženej fotogalérii.

Lákavý suvenír: V metropole Šariša si budete môcť zadovážiť nulovú eurobankovku
1
Galéria
Zdroj: Mestské informačné centrum PO

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM