Rôzne

Už ste ho navštívili? V Prešove je v plnom prúde Festival architektúry a dizajnu, FOTO

Ešte stále máte možnosť zažiť Festival architektúry a dizajnu (FEAD). V Prešove odštartoval v strede týždňa a ponúka rôzne možnosti, ktoré vás zaujmú.

Ilustračný obrázok k článku Už ste ho navštívili? V Prešove je v plnom prúde Festival architektúry a dizajnu, FOTO
7
Galéria

Ide už o 4. ročník tohto lákavého podujatia. Do jeho programu sa dostali výstavy, prezentácie aj bohatý sprievodný program. Festival architektúry a dizajnu 2019 prebieha v termíne od 25. do 27. septembra.

A to na Hlavnej ulici v priestore pred Šarišskou galériou, v Divadle Jonáša Záborského, v Krajskom pamiatkovom úrade, či v obľúbených prešovských podnikoch.

Aktuálny ročník, ktorý sa nesie v znamení hesla „Mesto jedinečnosti a originality,“ prišla otvoriť primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová.

„Som rada, že umenie a kultúra majú v Prešove svoje stabilné miesto aj vďaka podujatiu akým je Festival architektúry a dizajnu. Pestrý sprievodný program predznačuje, že každý si tu nájde niečo, čo ho zaujíma a že návštevníci si odnesú množstvo nových poznatkov, nápadov a inšpirácií,“ uviedla primátorka.

Festival architektúry a dizajnu opäť spája výtvarné umenie, architektúru a talenty rôznych odborov. Pozrite si aj priloženú fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

FEAD 2019 v Prešove: Jeho otvorenie zahájila primátorka Turčanová
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM