Tomáš Šuhajda Rôzne

Únos triednej knihy tak trochu inak: Maturanti sa vo videu vysmiali ostatným maturantom!

Dnes sa maturantské triedy predbiehajú v natočení, čo najoriginálnejšieho videa únosu triednej knihy a niekdajšie jednoduché únosy nahrádzajú skvelé krátke filmy. Títo študenti záverečného ročníka strednej školy to však zobrali úplne inak a na únosy triednych kníh natočili paródiu!

Ilustračný obrázok k článku Únos triednej knihy tak trochu inak: Maturanti sa vo videu vysmiali ostatným maturantom!
Zdroj: YouTube.com

„Spravili prijímačky na strednú školu, úspešne sa prebojovali do posledného ročníka, zvládli nacvičiť program na stužkovú, a teraz… Teraz by mali hrať v krátkom filme, lebo niekto vymyslel, že sa triedna kniha má akože unášať, a že to treba natočiť,“ presne takto začína paródia maturantov Strednej priemyselnej školy stavebnej a geodetickej v Košiciach. A potom to už naplno rozbalia.

Pozrite si ich netradičný únos v našej videogalérii a posúďte ich výtvor sami. Väčšina komentujúcich pod videom sa však zhodne a video ocenili palcom hore. „Dámy a páni, najlepšie video únosu knihy, aké som kedy videla a ešte uvidím! Perfektné! Skvelý nápad! Oceňujem kreativitu. Skutočne som sa pobavila. Veľa úspechov na univerzitách prajem :),“ píše sa v jednom z komentárov.

Únos triednej knihy, SPŠSaG KE
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM