Šport Šport

Udržali si domácu neporaziteľnosť: Futsalisti Prešova neprehrali ani s Bratislavčanmi, majú v tíme skvelého kanoniera!

Futsalisti FK Prešov si udržali domácu neporaziteľnosť, neprehrali totiž ani v zápase s ŠK Pinerola Bratislava. Dva zásahy dal skvelý kanonier Mihok, ktorého hostia nedokázali ubrániť. Prešovčania dokonca otáčali duel z 0:2...

Ilustračný obrázok k článku Udržali si domácu neporaziteľnosť: Futsalisti Prešova neprehrali ani s Bratislavčanmi, majú v tíme skvelého kanoniera!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Domáci mali slabší vstup do zápasu, prvý gól dali hráči z Bratislavy a to po chybe v defenzíve. Na polovici domácich útočil Mikulišin a za svoju snahu bol odmenený. O minútu sa hostia tešili opäť, druhý zásah pridal po úniku Jurkemik.

Po tomto momente sa väčšia aktivita presunula na stranu prešovských futsalistov. Zverenci trénera Hernandéza si vytvorili tlak, hostia začali robiť chyby. Domáci v 16. minúte znižovali po spolupráci s Mihokom na 1:2. Pred odchodom do kabín si Štrbák zrazil loptu do vlastnej brány, čo znamenalo vyrovnanie na 2:2.

Do vedenia sa Prešovčanom podarilo dostať Mihokovým gólom na 3:2. Bratislavčania neskôr hrali bez brankára a v powerplay boli úspešní. V 35. minúte vyrovnal na 3:3 Paštrnák. O pár minút dokonca otočili nepriaznivý stav a dostali sa do vedenia zásluhou Hájeka. Domáci však odpovedali, po rozohrávke išli do útoku, pred gólmanom sa dostal do zakončenia Mihok a druhým zásahom v zápase prekazil futsalistom Pineroly radosť z víťazstva a postaral sa o zisk bodu pre svoj tím. Minútu pred koncom vyrovnal stav zápasu na konečných 4:4.

Lukáš Chovan (brankár FK Prešov): „Remíza je zaslúžená. Pinerola sem pricestovala, ako vedúci celok, ale my sme doma veľmi silní a body v domácom prostredí musíme zbierať. Futsal je aj o chybách. Dnes sme urobili dve hrúbky, po ktorých sme dostali dva góly. Napriek tomu to bol kvalitný zápas, diváci nás tlačili dopredu, za podporu im ďakujeme. Tri minúty pred koncom duelu nám hostia dali vedúci gól. Vzápätí sa nám podarilo vyrovnať a zo zápasu sme získali bod. Navyše, stretnutie sme začali horšie, prehrávali sme už 0:2. Z remízy sa teda tešíme a s výsledkom sme spokojní.“

Môže vás zaujímať:

Tatran Prešov uzavrel jesennú časť Doxxbet ligy: Dolnému Kubínu nedal šancu bodovať

Zápas, na ktorý Prešovčania budú ešte dlho spomínať: Brankár dostal červenú kartu, nemal ho kto nahradiť!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM