HD Správy

Trhovisko Centrum na Sídlisku III otvorili: Aké sú prevádzkové hodiny?

Vstup kupujúcich na trhovisko je regulovaný správcom, aby nedochádzalo k nadmernej kumulácii osôb. Aké sú však prevádzkové hodiny?

Ilustračný obrázok k článku Trhovisko Centrum na Sídlisku III otvorili: Aké sú prevádzkové hodiny?
6
Galéria

Mesto žiada všetkých návštevníkov o rešpektovanie pokynov správcu trhoviska.

Kedy je otvorené

Pohyb na trhovisku je povinný jedným smerom od vstupu smerom k východu. V areáli je prísne zakázaná konzumácia potravín a nápojov.

Prevádzkové hodiny trhoviska sú od 7:00 do 15:00 od pondelka do soboty. V pracovných dňoch v čase od 9:00 do 11:00 hod. je vyhradený čas pre osoby staršie ako 65 rokov.

„Počet predajcov na trhovisku je regulovaný správcom, aby boli zabezpečené dostatočné rozostupy medzi predajcami na jednotlivých predajných stoloch s minimálnou vzdialenosťou 2 metre,“ uviedol hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Predajcovia sú povinní mať počas predaja rúška a rukavice. Rovnako návštevníci trhoviska budú mať povolený vstup len v rúšku, avšak doporučujú sa aj rukavice.

Platia podmienky

„Žiadame návštevníkov, aby sa v priestoroch trhoviska zdržiavali iba na dobu nevyhnutnú na uskutočnenie nákupu a tým uvoľnili priestor ďalším čakajúcim zákazníkom. Zároveň žiadame kupujúcich, aby dodržiavali minimálne dvojmetrové rozostupy od ďalších kupujúcich,“ dodal hovorca Tomek.

A v obrazoch nájdete ďalšie zábery z uvedenej lokality v Prešove.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Trhovisko Centrum v Prešove otvorili
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM