Ľubomír Hudačko Hokej

Trénuje ich lodivod s úspechmi na konte: Hokejisti Prešova sa pripravujú na sezónu

Prípravu na novú sezónu majú v plnom prúde. Prešovskí hokejisti vstúpia do ďalšieho ročníka s ambíciami, veď ich trénuje lodivod s úspechmi na konte.

Ilustračný obrázok k článku Trénuje ich lodivod s úspechmi na konte: Hokejisti Prešova sa pripravujú na sezónu
Zdroj: Vlado Salzer

Trénerom Prešovčanov sa pred štartom novej sezóny stal trojnásobný majster Slovenska Anton Tomko, ktorý bol v predchádzajúcich rokoch pri tituloch HC Košice.

Rodený Prešovčan teraz povedie tím, ktorý bude mať určite vyššie ambície, ako ďalší len prvoligový rok. Veď Šarišania sa nepozreli do extraligy už takmer celé dve dekády. Ich príprava na novú sezónu už odštartovala, ale na ihrisku Michaloviec sa nášmu tímu nedarilo.

Prečítajte si tiež: Trénuje ich lodivod s úspechmi na konte: Hokejisti Prešova sa pripravujú na sezónu

HK Dukla Michalovce – HC Prešov Penguins 3:1

  • Gól Prešova: Mihalko
  • Zostava: Švihalek (Putec) – Novický, Ondrej, Valečko, Madový, J. Niník, L. Hopkovič, P. Chaloupka, Beneš – Mihalko, Prokop, Solomončak – Kivader, Bylina, Blaško – Jokeľ, Šimčak, Datsik – Krajňak, Pulščák

Prečítajte si tiež: Mladík z Prešova prestupuje do Manchestru, reakcia Tatrana: Je to obrovský úspech!

Už ale v piatok 19.8. sa však prvýkrát predstaví HC Prešov Penguins na domácom ľade v prípravnom zápase proti tradičnému rivalovi zo Spišskej Novej Vsi. Tú v tejto sezóne povedie ako kapitán strieborný medailista z MS v Petrohrade Ľubomír Vaic. Okrem tvorby kádra sa Prešov venuje aj rekonštrukcii zimného štadióna, ktorý si vyžaduje nevyhnutné úpravy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM