Ľubomír Hudačko Správy

Top správy z Prešova: 5 článkov týždňa, ktoré pútali záujem najviac

Prvý májový týždeň už finišuje. Čo našich čitateľov zaujalo najviac? 5 najčítanejších článkov tohto týždňa na jednom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Top správy z Prešova: 5 článkov týždňa, ktoré pútali záujem najviac
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Obmedzenia na Hlavnej

Prešovčanov, ktorí využívajú MHD čaká zmena. Trolejbusovú dopravu nahradí autobusová a to kvôli uzavretiu Hlavnej ulice. Práve tento článok vás v prvý májový týždeň zaujal najviac.

Rozhovor so športovkyňou

Dievčenský úsmev a mladistvý vzhľad. Prešovčanka Lucia Langošová sa venuje bojovému umeniu, čo by ste len tak netipovali. Viac o nej v našom rozhovore. Aj o tom sme písali na našom webe a vás tieto informácie zaujali.

Podujatia v máji

Piaty mesiac v roku, čo sa týka kultúrnych podujatí, za inými nebude zaostávať. Opäť nás čaká pestrá ponuka kultúry, o čom ste sa mohli počas týždňa presvedčiť v našom prehľade.

Oživenie Sídliska III

Novinka pre Prešovčanov. Na Sídlisku III bude na programe séria podujatí, ktoré majú oživiť nákupné stredisko Centrum. O tom, čo sa vlastne chystá sme informovali tento týždeň taktiež.

Floriánova brána

Mnohí z nás ňou prechádzajú možno aj každý deň. Vedeli ste však o Floriánovej bráne aj 10 zaujímavých faktov? Presne 4. mája totiž „oslávila“ svoje meniny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM