Ľubomír Hudačko Správy

TOP 5 tém týždňa: Východniari sa vtipne vynašli, hláška za 100 bodov i super nápad v Prešove

I uplynulý týždeň to v našom meste a jeho okolí žilo. My sme vybrali 5 spravodajských momentov, ktoré u našich čitateľov najviac zarezonovali. Pozrite si najklikanejšie články tretieho septembrového týždňa.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Východniari sa vtipne vynašli, hláška za 100 bodov i super nápad v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk

Mimoni v meste

Na prvý pohľad sú v centre mesta tradičné kvetináče čo hýria farbami a vôňou. V našej fotogalérii ale zistíte, že došlo k veľkému odhaleniu. Prešov totiž postihla nečakaná, ale príjemná návšteva. Povedali by ste to na nich, že sa tu objavia? :-)

Čítajte tu: Odhalenie v centre Prešova, z ktorého pôjdete do kolien: Na prvý pohľad kvetináče, ale…treba vidieť FOTO vnútri! :-)

Nápad, čo nemá chybu

Tristometrová spojnica spájajúca sídlisko Sekčov s mestom sa rekonštruuje. S týmito prácami, vďaka ktorým chodník dostane novú tvár, je spojená aj zaujímavosť. V praxi sa totiž úspešne realizuje naozaj pekný nápad.

Čítajte tu: Spojnica medzi Sekčovom a mestom dostáva novú tvár a je tu čosi zaujímavé: Nápad, ktorý nemá chybu!

Vtipná starenka

V septembri sa narodili tri zo šiestich prešovských dlhovekých žien. Prezradili, čo je receptom na dlhovekosť, sršia humorom a rozdávajú úsmev všade naokolo. Príkladom je aj Anna Dolhyová (101), ktorá svojou hláškou rozosmiala všetkých prítomných.

Čítajte tu: Starenka z Prešova vo svojich 101 rokoch srší humorom: Podarená hláška, ktorou rozosmiala každého!

Zaujímavosť Prešovčana

Autori známej hry FIFA uverejňujú rebríčky najlepších futbalistov sveta podľa rozličných atribútov. V poslednom z nich – Najsilnejší hráči – figuruje aj rodák z Prešova!

Čítajte tu: Zaujímavosť, o ktorej ste asi ani netušili: Rodák z Prešova ako najsilnejší brankár na svete!

Východniari sa vynašli

S angličtinou sme už nútení bojovať každý deň. Niekto s väčším, niekto zas s menším úspechom. Niektoré frázy nie a nie vtĺcť do hlavy! Východniarska kreativita sa ale opäť prejavila, veď posúďte sami :)

Čítajte tu: Východniari sa zas vynašli: Anglické frázy preložili do východniarčiny, výsledok stojí za to :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM