Futbal

Tatran vyhral nad Interom Bratislava: V tabuľke si polepšil, ale ešte sa nezachránil

Druhé víťazstvo za sebou si pripisujú futbalisti Tatrana Prešov v II. lige Východ. V tabuľke si trochu polepšili, ale záchranu istú ešte stále nemajú.

Ilustračný obrázok k článku Tatran vyhral nad Interom Bratislava: V tabuľke si polepšil, ale ešte sa nezachránil
Zdroj: TASR

Nestáva sa často, aby Prešov zabral naplno dvakrát po sebe, no tentoraz je to realita. Zabral aj na ihrisku súpera a výhra 1:0 proti Interu Bratislava je mimoriadne dôležitá. Všetko to zariadil Stanislav Olejník, Tatran tak vyhral v Stupave tesne o jeden gól.

Marián Prusák, asistent trénera 1. FC Tatran Prešov: „Do zápasu proti Interu sme išli s cieľom neprehrať. Súper bol v tabuľke nad nami a bolo by ideálne dostať ho pod seba. Cieľ sme splnili. Snažili sme sa eliminovať niektorých hráčov Interu, ktorí vyzerali, že tím ťahali. Najprv sa nám nedarilo držať loptu na súperovej polovici. Možno to bolo aj prechodom z prírodného trávnika na umelý. Cez prestávku som hráčov upozorňoval, že príde väčší tlak Interu, čo sa naplnilo. Takisto, ako v zápase so Šamorínom, siahli všetci chlapci na dno svojich síl. Jediné, čo by som im mohol vytknúť sú dve nepremenené šance v závere stretnutia,“ povedal pre klubový web.

FK Inter Bratislava – 1. FC Tatran Prešov 0:1 (0:1)

  • Gól: 31. Olejník
  • ŽK: 6. Haladej, 84. Labuda – 44. Cmiljanović, 64. Vilotić, 66. Olejník, 90. Kovalčík. Rozhodovali: Pavel Ochotnický – Peter Chládek, Juraj Halíček, 198 divákov.
  • Prešov: Lukáč – Šimko, Mitrović, Keresteš, Cmiljanović – Strachan (87. Luterán), Vilotić, Kovalčík, Olejník (66. Kovačevič) – Maník, Hricov (83. Basrak).
  • Inter Bratislava: Hrdlička – Šalata (K), Kochan, Labuda (86. Štrba), Fedor, Quintón Christina, Damien Marie, Jacko (56. Šulc), Adekunle Issa, Haladej, Pavlovič.

A vedeli ste, že prešovská výtvarníčka Júlia Hamajdáková sa venuje aj karate? Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Júlia sa venuje karate v prešovskom klube a aj maľovaniu: Vyspovedali sme ju
4
Galéria
Zdroj: archív Júlie Hamajdákovej

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM