Futbal

Futbalisti Tatrana Prešov majú nového trénera: Anton Mišovec na lavičke skončil

Anton Mišovec už nie je trénerom druholigového 1. FC Tatran Prešov. Obe strany sa dohodli na ukončení vzájomnej spolupráce. Kto je jeho nástupcom?

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Tatrana Prešov majú nového trénera: Anton Mišovec na lavičke skončil
Zdroj: TASR

Novým trénerom futbalistov Tatrana Prešov sa podľa klubového webu stal Jaroslav Galko. Nahradí tak na poste Antona Mišovca, ktorému sa pri kormidile nedarilo.

Na lavičke strávil viac ako rok, ale pod jeho vedením klub vypadol z Fortuna ligy do II. ligy a v nej sa aktuálne nachádza v pásme zostupu. Priečka číslo 14 zo 16-tich možných nie je to, čo si vedenie a fanúšikovia od legendárnej značky želajú. Medzitým sa teraz už extréner stal aj športovým manažérom tímu.

„Anton Mišovec končí svoje pôsobenie v Tatrane Prešov úplne a nebude pokračovať ani vo funkcii športového manažéra. Vedenie klubu súčasne ďakuje trénerovi za odvedenú prácu. Jeho nástupcom na lavičke zeleno-bielych sa stal Jaroslav Galko,“ znie stanovisko na webe 1fctatran.sk.

Päťdesiatosemročný kouč je bývalým hráčom a trénerom Prešova. V sezóne 2004/2005 bol v A-tíme Tatrana asistentom Vladimíra Gombára. Jaroslav Galko má za sebou dlhoročné a bohaté trénerské pôsobenie v kluboch na východne Slovenska.

A viete o tom, že v Prešove onedlho oficiálne začne výstavba OC Forum? Kliknite si fotogalériu, ako bude vyzerať.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V Prešove oficiálne zahája výstavbu nového obchodného centra: Takto bude vyzerať
5
Galéria
Zdroj: GEMO SLOVENSKO, spol. s.r.o.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM