Futbal

Tatran v III. lige nastrieľal už 18 gólov: Svidníku dal osmičku, Raslaviciam trojku

Gólostroj prešovských futbalistov je na neudržanie. Po troch dueloch majú na konte už takmer dvadsiatku zásahov, lepšie sú na tom len Lipany.

Ilustračný obrázok k článku Tatran v III. lige nastrieľal už 18 gólov: Svidníku dal osmičku, Raslaviciam trojku
Zdroj: 1. FC Tatran Prešov

Kiežby to boli výsledky o nejakú tú súťaž vyššie. Tatran Prešov však potrebuje v rámci III. ligy Východ najprv zvládnuť boj so susedmi naprieč Šariša, aby mohol o rok hrať v II. lige.

Radosť už 18-krát

Zatiaľ mu to ide výborne, po troch zápasoch má na konte plný počet bodov a už 18 gólov.

Zdá sa, že kľúčové budú opäť stretnutia s Lipanmi, ktoré takisto ešte nezaváhali a majú ešte lepšie skóre. Najnovšie sa zelenobieli presadili osemkrát proti Svidníku a cez víkend trikrát na nulu s Raslavicami. Pozrite si tiež ďalšie štatistiky.

1.FK Svidník – 1. FC Tatran Prešov 1:8 (0:5)

  • Góly: 90. Shliakhov – 15., 25., 59. Dolný, 26. Pribula, 28. M. Kráľovič, 31.Hirka, 71. Košč (vl.) 76. Špilár
  • Zostava Prešova: Buchta – Jarzebak, Grejták, Poľák, S. Kraľovič, Sabolčík, Pribula (59. Špilár), Ivanecký (46. Škrepták), M. Kraľovič (46. Olejár), Dolný (59. R. Kapraľ), Hirka (46. Rečičár).

Viac správ o prešovskom športe:

1. FC Tatran Prešov – OFK – SIM Raslavice 3:0 (0:0)

  • Góly: 60., 70. Dolný, 90. Špilár
  • Zostava Prešova: Buchta – Macejko, Jarzebak, Grejták, Poľák – S. Kraľovič, Sabolčík, Ivanecký, Pribula – Hirka, Dolný.

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

Po dueli so Svidníkom

Róbert Petruš, asistent trénera 1. FC Tatran Prešov:

„Bol to ťažký zápas. Súper ničím neprekvapil, lebo ho veľmi dobre poznám. Raslavice som viedol ešte pred necelým mesiacom. Vedel som s čím do zápasu prídu, čo budú robiť a všetko sa mi potvrdilo. V prvom polčase sme sa natrápili, chýbal mi väčší pohyb, väčšia iskra, väčšie nasadenie z našej strany. Prispôsobili sme sa súperovi, tempo bolo pomalé. Súper s nami v prvom polčase nemal veľa práce, z našej strany to bolo nevýrazné. Veril som, že keď budeme trpezliví a v druhom polčase nám vyjdú niektoré veci, na ktoré sme chlapcov pripravovali, že sa presadíme. V druhom polčase sme to zvládli."

Nové správy máme aj z východu:

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM