Futbal

Začala sa nová éra Tatrana Prešov: So Šestákom na lavičke na úvod rozdrvil Krompachy

Prvé kolo III. ligy Východ prinieslo poriadne gólové nádielky. O jednu z nich sa postaral Tatran Prešov, ktorý s novým trénerom zažil vydarený úvod.

Ilustračný obrázok k článku Začala sa nová éra Tatrana Prešov: So Šestákom na lavičke na úvod rozdrvil Krompachy
Foto: Ľubomír Hudačko

Takto nejako by si to fanúšikovia predstavovali celú sezónu. Futbalovú značku Tatrana Prešov minimálne nateraz ako-tak vzkriesili veľké mená zelenobielych v podobe Martina Jakubka, Stanislava Šestáka a tiež rodáka zo Stropkova Ľuboša Micheľa.

Druhý menovaný zažil premiéru na prešovskej trénerskej lavičke a hneď oslávil úspech.

Jeho tím rozdrvil vo Veľkom Šariši Krompachy vysoko 7:0. Výborný vstup podčiarkli najmä navrátilci v kádri Jozef Dolný či Martin Pribula. Pripomenuli tak niekdajšie časy, keď sa Šarišanom darilo v II. ligy a vybojovali postup do najvyššej ligy.

Hlas po zápase

Róbert Petruš, asistent trénera 1. FC Tatran Prešov: „Bol to zápas, v ktorom sme nechceli nič podceniť. Vedeli sme, že prvé stretnutia bývajú nevyspytateľné. Úvod nebol z našej strany stopercentný. V príprave sme hovorili o tom, že by bolo dobré gólovo otvoriť súpera čo najskôr, aby sme potom prevzali kontrolu nad celou hrou. Dosť dlho sme sa však v koncovke trápili. V druhom polčase už bola len otázka, koľko gólov dáme. Mám veľkú radosť z toho, že sa presadzovali mladí chlapci, zdvíha sa im sebavedomie," povedal asistent trénera po zápase, o čom Tatran Prešov informoval na sociálnej sieti.

Štatistiky duelu

1. FC Tatran Prešov – FK Pokrok SEZ Krompachy 7:0 (2:0)

  • Góly: 40. Dolný, 44., 65. Pribula (druhý z 11 m), 76. Ivanecký, 82. Olejár, 88. Jarzebak, 91. Špilár

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Prešova ponúkame tu:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM