Futbal

Tatran Prešov sa pripravuje na jarnú časť: Na Ukrajine hral s kvalitným súperom

Prešovskí futbalisti pripravujúci sa na jarnú časť III. ligy Východ odohrali ďalší zo série prípravných zápasov. Predstavili sa na Ukrajine.

Ilustračný obrázok k článku Tatran Prešov sa pripravuje na jarnú časť: Na Ukrajine hral s kvalitným súperom
Zdroj: TASR

Zeleno-bieli nastúpili do prípravného zápasu proti ukrajinskému FC Minaj bez viacerých hráčov. Chýbali zranení Šimko, Mihalík, Hirka, Maguľak. S tímom nevycestovali ani Ivanecký, Kraľovič, ani náhradný brankár Prysiazhniuk.

Viedli, ale prehrali

Šarišania sa ako prví dostali do vedenia, o úvodný gól sa z priameho kopu postaral v 22. minúte Peter Lupčo. Hoci Prešovčania viedli, nakoniec prehrali. Domáci dvoma gólmi otočili stav v prvom polčase, po zmene strán pridali ďalšie dva góly.

„Bol to veľmi kvalitný zápas, súper bol na vysokej úrovni. FC Minaj hrá v prvej ukrajinskej lige na špici, chce ísť na postup a chce sa pobiť aj v pohári. Na rozdiel od nás mali domáci okolo dvadsaťšesť hráčov. V prvom polčase vymenili šiestich, po prestávke celú jedenástku."

"Celý zápas sa hral vo vysokom tempe. Okrem gólu sme si vytvorili ďalšie dve dobré šance. Domáci ukázali, že hrajú futbal na vysokej úrovni. Zápas nám otvoril oči, vo viacerých veciach máme nedostatky. Chlapci si zápas odmakali, ale sami vidia, kde sa majú zlepšiť,“ zhodnotil tréner Peter Petráš pre 1.fctatran.sk.

FC Minaj – 1. FC Tatran Prešov 4:1 (2:1)

  • Gól Prešova: 22. Lupčo
  • Zostava Prešova: Vinclér – Kolbas, Grejták, Špak, Lupčo, Goncharevich, Ivanko Macej, Sabolčík, Maliarenko, Špilár, Kopín.

O extraligové body nedávno tuho bojovali prešovskí volejbalisti. Kliknite si fotogalériu z ich zápasu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Obrazom: Prešovskí volejbalisti bojovali o extraligové body
11
Galéria
Zdroj: Alžbeta Škvarková

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM