Správy

Tatran má na konte už 9 bodov: Futbalisti sa rozbehli naplno a vedú tabuľku

Po troch zápasoch majú zelenobieli na konte plný počet bodov. Zatiaľ tak nenašli premožiteľa a nič iné ako postup si už Tatran nevie predstaviť.

Ilustračný obrázok k článku Tatran má na konte už 9 bodov: Futbalisti sa rozbehli naplno a vedú tabuľku
Foto: Peter Simon

Stopercentnú bilanciu majú aj vďaka víťazstvu 2:1 vo Vranove, kde naposledy svojho súpera takisto predčili. O všetkom rozhodol druhý polčas, v tom prvom totiž diváci gól nevideli.

Tatran sa dostal do vedenia, v závere podčiarkol svoju výhru druhým zásaom a nič na tom už nezmenil ani zásah domácich v nadstavenom čase. V tabuľke tak sú zverenci trénera Petráša na 1. mieste o skóre pred Sninou, ktorá má takisto tri výhry.

MFK Vranov nad Topľou – 1. FC Tatran Prešov 1:2 (0:0)

  • Góly: 90.+ Sabol – 56. Hirka, 86. Špilár
  • ŽK: Babjak, Hanuščák, Milenky – Kraľovič, Kopín, Sabolčík, Ivanko Macej. Rozhodovali: Maličký – Marko, Lang, 765 divákov.
  • Zostava Prešova: Gmitter – Ďurek, Luberda, Grejták, Hatok – Ivanko Macej, Sabolčík (83. Špak), Lupčo, Ivanecký, Kraľovič (46. Kopín, 74. Makara) – Hirka (78. Špilár).
  • Zostava Vranova: Kapraľ – Hanuščák, M. Lukáč (34. Hreha), Straka, Babjak, Mihok (61. Milenky), Verčimák, Mikluš, Močič (46. Sabol), Petruk, Burcák (76. Ristovski).

Rakcia po zápase

Peter Petráš, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Celý zápas mal vysoké tempo z jednej aj z druhej strany. V prvom polčase bola naša hra slušná, Vranov si vytvoril čistejšie šance, ale brankár Gmitter nás famózne podržal. Vybiehal, čítal hru, na čiare bol prakticky neprekonateľný. V druhom polčase sme dali gól z brejku po krásnej akcii, aj ľudia to museli uznať. Všetko bolo na jeden, dva dotyky až do gólu. Jediné, čo ma mrzí je 95. minúta, v ktorej sme dostali gól. Viem ale, že chlapci odmakali deväťdesiat minút. Takto má vyzerať mužstvo Prešova a takto musí šľapať. Domov sme odchádzali spokojní," uviedol pre 1fctatran.sk.

A v obrazoch si pozrite aj zábery z finálových zápolení v Prešovskej hokejbalovej lige.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Prešovská hokejbalová liga spoznala nového majstra
9
Galéria
Zdroj: Prešovská hokejbalová liga

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM