Futbal

Súboj dvoch Tatranov skončil nerozhodne: Prešovčania v príprave remizovali

Druhý prípravný zápas absolvovali futbalisti Tatrana Prešov proti Liptovskému Mikulášu. Súboj skončil remízou, Šarišanov mrzí zranenie Micherdu.

Ilustračný obrázok k článku Súboj dvoch Tatranov skončil nerozhodne: Prešovčania v príprave remizovali
Zdroj: TASR

Zimná príprava je v plnom prúde, takisto aj zápasy Tatrana Prešov. Ten druhý hráči odohrali v Liptovskom Mikuláši, kde ich domáci tiež Tatran dostatočne preveril.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – 1. FC Tatran Prešov 1:1 (1:1)

  • Góly: 17´Kotora – 30´Gatarić
  • Strely na bránu: 4:8
  • Strely mimo brány: 4:7
  • Rohy: 4:7
  • Slančík – Kačala, Dzurík, Udeh, Micherda – Keresteš, D. Jacko – Černák, Petko – Gatarić, Dupkala
  • Náhradníci: Talian, Katona, Grejták, Múdry, Sedlák, Macko

Anton Mišovec – tréner: „Zápas nás preveril. Mali sme miernu hernú prevahu, no nevyužili sme príležitosti, za zmienku stojí nájazd Rolanda Černáka zoči-voči brankárovi. Celkovo sme hrali s nasadením, viacero hráčov bolo v zostave nových, rekonvalescenti, navrátilci po chorobách. Po dvoch dňoch intenzívnych dvojfázových tréningov sme zápas odohrali v dobrom tempe. Domáci rýchlo otvorili skóre, ale je veľmi dobré, že na tento gól sme dokázali pomerne rýchlo odpovedať zlepšenou hrou a následným vyrovnaním. Krásny center Maduku Udeha a gólová hlavička Gatarića vyrovnali stav. Oproti sobote v Spišskej Novej Vsi sa hralo na menšom ihrisku, v horšom počasí, ale za to s vysokým nasadením. Bohužiaľ, stala sa aj nešťastná nepríjemná udalosť, Lukáš Micherda nedohral zápas kvôli zlomenine lícnej kosti. Ostatní chlapci sú v poriadku a verím, že sme na dobrej ceste,“ povedal pre 1fctatran.sk.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM