Ľubomír Hudačko Hádzaná

Štvrtý súper v rade a opäť odišiel naprázdno: Hádzanári Tatrana potvrdili dominanciu

Hádzanári Tatrana Prešov zvládli ďalší zo série nadstavbových súbojov v domácej extralige. V skupine o 1. - 6. miesto porazili aj štvrtého súpera v rade

Ilustračný obrázok k článku Štvrtý súper v rade a opäť odišiel naprázdno: Hádzanári Tatrana potvrdili dominanciu
Zdroj: TASR

Tentoraz si to odniesli hráči Nových Zámkov, ktorí prehrali 23-gólovým rozdielom 39:16 (20:10). Najlepším strelcom zápasu bol Martin Straňovský, ktorý zaznamenal deväť gólov.

Tatran je aj naďalej pevne na čele tabuľky Slovnaft handball extraligy. Pred druhou Považskou Bystricou má náskok štyroch a pred tretími Košicami už desiatich bodov.

Hlasy po zápase

Slavko Goluža, tréner Tatrana: „Musíme napriek výsledku ostať nohami na zemi. Proti Záhrebu bude každá lopta a každý gól dôležitý. Musíme preto hrať ešte lepšie a nerobiť toľko technických chýb. Na druhej strane bolo veľa pekných situácií. Potešiteľné je, že Nino Grzentič a Tomáš Rečičár sa po zraneniach zapojili do hry."

Tomáš Rečičár, spojka Tatrana: „V prvom rade som veľmi rád, že som sa dal znova dokopy. Zo začiatku sa súper ešte držal, ale potom sme odskočili a nedali im žiadnu šancu. Hodnotím to preto pozitívne, keďže sme vyhrali väčším rozdielom a zahrali si všetci chlapci, ktorí mohli.“

Najbližšie čaká na Tatran dlhoočakávaný zápas štvrťfinále play-off SEHA Gazprom ligy, v ktorom nastúpi v sobotu 7. marca o 17.15 hod. v domácej Tatran handball aréne proti chorvátskemu majstrovi PPD Záhreb (odveta 11.marca v Záhrebe).

V domácej súťaži sa zverenci Slavka Golužu najbližšie predstavia až 21. marca opäť doma proti Hlohovcu. Ešte predtým ich čaká turnaj Final 4 (14.-15. marca) Slovenského pohára v Bardejove.

SHE – nadstavba 4. kolo: Tatran Prešov – Štart Nové Zámky 39:16 (20:10)

  • Zostava a góly Tatrana: Cvitkovič, Čupryna – Rábek 7/1, Lapajne 3, Rečičár 5/1, Pacheco 3, Radčenko, Hozman 4, Vučko 5, Straňovský 9, Fodorean, Grzentič 2, Fech, Carapkin 1.
  • Najviac gólov súpera: Tschur a Veréb po 4, Tilandy 2
  • 7-metrové hody: 3/2 – 3/1
  • vylúčenia: 2:3.
  • Priebeh: 1:1, 5:1, 5:3, 8:6, 12:6, 13:9, 17:10, 29:10, 29:13, 32:14, 38:15.

V obrazoch si pozrite aj zábery na zimný štadión, ktorý podlieha rekonštrukcii. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Zimný štadión v Prešove podlieha rekonštrukcii
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM