Aktualizované Ľubomír Hudačko Krimi

ŠOK za bieleho dňa: Do prešovskej pizzerie prišiel muž so zbraňou!

V tej istej prevádzke boli 14. marca v deň vraždy aj policajti Filip Suchár-Turek a Martin Turčan. Syn primátorky potom svojho kolegu neďaleko zastrelil.

Zdroj: Priemyselná kamera

Do jednej z prešovských pizzerií v stredu (27. 4.) podvečer vošiel muž so zbraňou. V priestoroch prevádzky ňou začal šermovať a následne si objednal pizzu. Podľa našich informácií sa nikomu nevyhrážal.

Zalarmovali políciu

Ako sme sa dozvedeli od zdroja, ktorý bol priamo na mieste, muž po výzve čašníčky zbraň schoval, no po odchode z prevádzky ju vyložil na stôl vonku na terase. Zamestnanci zavolali políciu, ktorá mala muža krátko na to zadržať. Podľa našich informácií zistili, že išlo iba o atrapu zbrane.

„Policajti podozrivú osobu zadržali krátko po skutku. V prípade sú vykonávané všetky potrebné úkony a preverovanie za účelom jeho objasnenia,“ uviedol pre presov.dnes24.sk hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

V tej istej pizzerii mali zásadnú skúsenosť už pred vyše mesiacom, 14. marca. Prevádzku vtedy navštívili policajti Filip Suchár-Turek a Martin Turčan, ktorý v ten deň svojho kolegu Filipa zastrelil. Turčan sa vtedy podľa výpovedí čašníčky a záberov z kamery správal zvláštne.

Zábery zo stredajšieho incidentu v pizzerii nájdete vo videu.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM