Správy

VIDEO z prešovskej pizzerie: Odhaľuje ZVLÁŠTNE správanie policajta, ktorý zastrelil kolegu

Zábery z kamery pár hodín pred tragickým následkom ukazujú mnohé. Policajt Martin si tam okrem iného zabudol obálku, po ktorú mu prišiel práve jeho kolega Filip.

Zdroj: Priemyselná kamera

V pondelok popoludní navštívil policajt Martin dve prešovské prevádzky, počas toho ho zachytili aj priemyselné kamery. Redakcia dnes24.sk má tieto zábery k dispozícii.

Bolo to vidno

Jedna z nich z pizzerie neďaleko miesta činu odhaľuje, ako sa zadržaný správal len pár hodín pred tým, než zastrelil svojho kolegu Filipa. Podľa slov svedka tejto návštevy bol Martin dotieravý smerom k predavačke, celkovo pôsobil zvláštne.

„Takéto správanie sme ešte nikdy nevideli. Už na očiach mu bolo vidno, že niečo nie je v poriadku. Chodia k nám viacerí príslušníci policajného zboru najesť sa, ale tohto pána sme videli prvýkrát. K predavačke sa správal nepríjemne a bol dotieravý. Dával jej návrhy, že takú ženu by chcel, pýtal sa na jej súkromné veci, dokedy pracuje a ďalšie narážky na jej osobu. Skrátka, pokúšal sa ju "baliť,“ zhodnotil okamihy z pondelka poobede svedok, ktorého meno na jeho žiadosť neuvádzame.

Článok pokračuje na 2. strane.

Objektívom: Prešovskú pizzeriu pred osudnou streľbou navštívili obaja policajti
2
Galéria

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM