Ľubomír Hudačko Správy

Sneh v Prešove komplikoval dopravu: Cesty a ulice mesta v zasnežených OBRAZOCH

Ak ste sa v piatok vybrali autom do mesta, museli ste si nervy niečím obaliť. Od rána totiž Prešov pokryla snehová pokrývka. Pozrite si to na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Sneh v Prešove komplikoval dopravu: Cesty a ulice mesta v zasnežených OBRAZOCH
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Vyjsť autom na prešovské cesty v piatok trinásteho – to chce odvahu. Vodiči si však nedali povedať buď z objektívnych príčin, alebo chceli skúsiť adrenalínovú jazdu.

V metropole Šariša sa od rána tvorili kolóny na rôznych miestach, pričom sneh komplikoval aj plynulosť MHD. Pre odstávku trolejbusu pri Divadle Jonáša Záborského sa takisto na chvíľu doprava spomalila, ale problém sa následne expresne rýchlo vyriešil. Nami oslovení Prešovčania sa však zhodovali na jednom; podobná situácia je tu celý rok. „Nevidím rozdiel medzi kolónami dnes a v júni. Je to úplne rovnaké, akurát nesvieti slnko, ale sneží,“ povedal nám vodič Martin.

Problémy v Prešove kvôli snehu: Zapotil sa aj vodič MHD
1
Galéria

Na ceste sa tvoril kašovitý sneh a vodiči hlásili zápchy. „Zápchy tu však sú prakticky každý deň. Vždy treba z domu vyraziť minimálne o polhodinu až trištvrtehodinu skôr. Nepomáha ani auto nechať doma a ísť MHD. Aj tá výrazne mešká a teraz ešte viac, keď napadlo kopu snehu,“ myslí si Michaela z Prešova. A ako mesto ovplyvnila piatková masívna snehová nádielka si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii a videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Snehová nádielka v Prešove: Vodičom brnkala na nervy
10
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM