Ľubomír Hudačko Správy

Situácia na cestách v Prešove a okolí: V piatok dala vodičom zabrať

Vodiči sa v Prešove prebudili do novo zasneženého rána. Na rôznych miestach sa vytvárajú kolóny a to šoférom dáva zabrať. Aká je na cestách aktuálna situácia?

Ilustračný obrázok k článku Situácia na cestách v Prešove a okolí: V piatok dala vodičom zabrať
Foto: Ľubomír Hudačko

Piatok trinásteho januára sa v Prešove odel do ďalšej vrstvy nového čerstvého snehu. Situácia na cestách vodičov vôbec nepotešila, na viacerých miestach sa v našom meste vytvárajú kolóny.

„Cesty sú v Prešove zjazdné, na cestách sa nachádza kašovitá vrstva snehu. Mimo mesta sa na otvorených úsekoch tvoria snehové jazyky alebo záveje z dôvodu silného nárazového vetra,“ uviedol pre portál Prešov 24 Jaroslav Štofko zo Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kra­ja.

Podľa našich informácií je upchatá Sabinovská ulica v Prešove, na kolóny sa pripravte aj smerom od Veľkého Šariša do Prešova. Vodiči sa hromadne sťažujú aj na neupravenú cestu na diaľnici z Prešova do Košíc a aj z toho vyplývajú dlhosiahle kolóny. Zo Záborského smerom do metropoly Šariša sa pre zmenu do priekopy dostal aj autobus MHD. Ak preto nie ste nútení vydať sa na cesty, radšej v tomto počasí zvážte všetky možnosti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM