Hokej

Skvelá správa pre športových fanúšikov: Prešov počas MS bude mať hokejovú fan zónu!

Na Hlavnej v centre Prešova budeme môcť fandiť hokejistom počas majstrovstiev sveta v hokeji. V našom meste sa môžete tešiť na fan zónu.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre športových fanúšikov: Prešov počas MS bude mať hokejovú fan zónu!
Zdroj: TASR

Prešov bude mať hokejovú fan zónu. Slovenské Majstrovstvá sveta v hokeji 2019 budú môcť fanúšikovia sledovať na Hlavnej ulici.

„Fan zóna vyrastie na Hlavnej ulici a počas šestnástich dní bude centrom pre hokejových fanúšikov, ktorí sa rozhodnú aj s priateľmi zažiť pravú športovú atmosféru hokejových majstrovstiev sveta. Hokejové zápasy budú premietané na veľkoplošnej obrazovke na pódiu pri južnom parku,“ uviedol tlačový referent Msú v Prešove Milan Grejták.

Vysielať sa budú všetky zápasy tohtoročných hokejových majstrovstiev, pri zápasoch slovenského tímu však budú prenosy obohatené o program.

Okrem zábavy a krytého sedenia sa tak návštevníci fan zóny môžu tešiť na aj moderátorov, na rôzne súťaže o fanpredmety a tiež na sprievodný program. „Prešovská hokejová fan zóna bude športovým fanúšikom k dispozícii od 10. do 26 mája,“ dodal Grejták.

A videli ste, ako nedávno krásne zakvitli prešovské ulice? Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Jar dodala čaro aj prešovským uliciam: Ktorá z týchto sa vám páči najviac?
5
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM