Ľubomír Hudačko Rôzne

Šikovné ruky Barbory z Prešova: Vytvorili podobizne aj známej humoristickej dvojice! FOTO

Z televíznej obrazovky si ich ako humoristickú dvojicu musia pamätať aj rodičia, či starí rodičia. Nie nadarmo sa dostávajú do otázok v maturitnom teste či ako námet na vyhotovenie marionet, teda bábok s podobizňou reálnych ľudí. Prešovčanka Barbora (26) sa do toho pustila a toto je výsledok!

Ilustračný obrázok k článku Šikovné ruky Barbory z Prešova: Vytvorili podobizne aj známej humoristickej dvojice! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Barbora z Prešova naďalej ohuruje svojim talentom široko-ďaleko. Asi v päťkrát zmenšenej podobe dokáže vyhotoviť marionetu napríklad známych ľudí v tak dokonalej podobe, že zrazu máte pocit, ako by im vypadli z oka. Nedávno sme sa pozreli bližšie na bývalého primátora Prešova Pavla Hagyariho, tentoraz sa môžete spolu s nami kochať nad humoristickou dvojicou L+S.

„Bábky L+S môžete vidieť v Kolibe pod zámkom v Smoleniciach. Tiež sa ta tam na nich chcem ísť opäť pozrieť. O marionety pána Lasicu a Satinského mal záujem majiteľ koliby v Smoleniciach, aby nimi oživil interiér,“ uviedla sympatická Prešovčanka.

Milan Lasica a Július Satinský sa navždy zapísali do povedomia kultúrneho života, niet div, že sú vzorom pre mnohých ľudí a často možno v inej podobe. V tej asi päťkrát zmenšenej ich dokázali znázorniť šikovné ruky Prešovčanky Barbory Mihokovej, ktorá už o tom, že má talent presviedčať nemusí.

Zaujímalo nás, či sa herec Milan Lasica o tejto svojej podobizni aj dozvedel a či ho autorka o marionete informovala: „Neinformovala som, ale ak sa o svojej marionete náhodou dozvie, dúfam, že bude so svojou podobizňou spokojný,“ dodala na záver. Vďaka nej si teraz môže dvojca L+S pokecať napríklad s Dr. Housom. Viac v našej fotogalérii.

Čítajte tiež:

Aká matka, taká Katka: Famózny talent Prešovčanky, s mamou vyrába hotové diela!

Zoznámte sa s ňou v obrazoch: Príťažlivá Prešovčanka (18) sa prebojovala do finále miss

titulná foto: archív bm

Bábky dvojice L+S: Barbora z Prešova to jednoducho vie!
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM