Ľubomír Hudačko Rôzne

Sezóna plesov je už tu: Kde v Prešove a okolí sa môžete vytancovať?

Hudba, tanec aj krásne šaty. Plesová sezóna je už tu. Príležitostí na to, aby ste sa zabavili, bude dosť aj v Prešove a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna plesov je už tu: Kde v Prešove a okolí sa môžete vytancovať?
Zdroj: TASR

Na ples v našom okolí si môžete vyraziť už v sobotu 14. januára. V obci Vyšná Šebastová vám do tanca bude hrať skupina Family, ktorá sa postará aj o dobrú zábavu. Začiatok je v sále obecného úradu plánovaný na 19:00. Cena vstupenky je 19,99 eur, pričom zahrňuje fľašu vína na pár, nealko, večeru, kávu a polnočné občerstvenie.

Ďalší z plesov v okolí Prešova sa bude taktiež konať v sobotu 14. januára a to v kultúrnom dome v Ľubovci. Pôjde o tématický ples filmových postáv, pričom na programe bude tradičná tombola, večera, káva, druhá večera a ceny za najlepšie stvárnenie tématiky. Od 19.00 bude hrať živá kapela Pohoda Live. Cena vstupenky je 23 eur a ku každej dostanete ako bonus jeden tombolový lístok zadarmo.

Chystá sa aj Futbalový ples 2017, ktorý sa bude konať taktiež 14. januára a konkrétne v obci Terňa. V kultúrnom dome sa od 19.00 môžete tešiť na dva chody jedla, občerstvenie, tombolu a dobrú zábavu. Vstupné stojí 16 eur a do tanca bude hrať skupina Dynamix.

XX. reprezentačný ples Prešovskej univerzity v Prešove sa 20. januára bude konať v historickej budove skladu soli, v NKP Solivar. Od 19.00 si študenti môžu pripraviť 25 eur a zamestnanec univerzity 35 eur. Hlavnou hviezdou večera bude skupina Modus.

Za 27 eur si môžete vyraziť na 1. Prešovský Fitness ples, ktorý bude mať na programe už III. ročník. Konať sa bude 21. januára od 19:00 hodiny vo Family Hall. Ples ponúkne celovečernú párty dvojice Dj Inkos a Radovana Kollarčíka, ktorý bude tento večer aj moderovať. V rámci pestrosti programu vystúpi Martin Husovský a atmosféru dotvoria aj Gipsy Kings Revival.

Ples sa blíži aj v obci Záhradné. Chystá sa tam už 21.1. a to konkrétne v kultúrnom dome. Znieť budú piesne od kapely Old Star. V cene vstupenky 20 eur bude prípitok, večera a polnočné občerstvenie.

V Prešove si môžete vyraziť na 1. reprezentačný ples Rusínov, ktorý je na programe 27.1. od 19.00 hodiny v kongresovej hale hotela Lineas na Budovateľskej v Prešove. Vstupné je 35 eur a v cene je zahrnutý welcome drink, prípitok, polievka, hlavné jedlo, káva, dezert, minerálka a bufetové stoly. Do tanca zahrá skupina Problem.

Vo Vyšnej Šebastovej sa chystá aj Šebešský ples 2017. Presne 4. februára od 19.00 hod. sa v reštaurácii Išľa tešte na hudbu, kultúrny program, tombolu a občerstvenie. Cena vstupenky je 27 eur.

V obci Terňa sa uskutoční aj 24. obecný ples a to 11. februára od 19.00 v kultúrnom dome. Celý večer bude návštevníkov zabávať skupina Atlantic a v programe vystúpi aj tanečná skupina Fatima. Cena vstupenky je 19 eur. Nebude chýbať zábava, tombola, večer a občerstvenie.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť ani voľné vstupenky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM