Ľubomír Hudačko Rôzne

Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Prešove: Dôkaz, že láska nepozná hranice

Veľký deň D, na ktorý sa len tak nezabúda. Medzi práve takéto momenty patrí aj svadba. V Prešove sa však neberú výlučne len Slováci. Tu je dôkaz.

Ilustračný obrázok k článku Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Prešove: Dôkaz, že láska nepozná hranice
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili takéto momenty v Prešove viaceré zaľúbené páry. V našom meste v roku 2016 spečatili svoju lásku stovky ľudí.

Viac ako 600

„Uzavretých manželstiev v Prešove bolo v roku 2016 presne 626, z toho išlo o 435 cirkevných a 191 úradných,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová. V Prešove však vlani neuzatvárali manželstvá len Slováci, ale aj cudzinci. A išlo miestami o naozaj ďaleké krajiny, z ktorých pochádzali. Veď sledujte ďalšie informácie, ktoré sme zistili.

Alžírsko aj Thajsko

„Manželstvo uzavrelo vlani v Prešove 38 cudzincov, pričom pochádzali z krajín ako Srbsko, Ukrajina, Česká republika, Izrael, Austrália, Bulharsko, Turecko, Bosna a Hercegovina, Poľsko, Alžírsko, Ruská federácia, Veľká Británia, Francúzsko, Thajsko, USA a Malta,“ prezradila pre spravodajský portál Prešov 24 zaujímavé informácie z nášho mesta Kmetóny Gazdová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM