Rôzne

Šanca pre všetkých zaľúbencov v Prešove: Zoberiete do ruky foťák a... na konci môžete zažiť krásnu romantiku

Sviatok všetkých zamilovaných je pomaly ale isto tu. A všetci zaľúbenci v Prešove by mali teraz zbystriť pozornosť. Veď aha, s čím prichádza naše mesto.

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre všetkých zaľúbencov v Prešove: Zoberiete do ruky foťák a... na konci môžete zažiť krásnu romantiku
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Valentínska akcia, ktorá láka odmenou. Mesto vyhlásilo súťaž pre všetkých zaľúbencov z Prešova, ktorým stačí zobrať do ruky foťák. Potom je šanca, že so svojou polovičkou zažijete skutočne romantickú výhru. Na víťazov totiž čaká romantická večera pri sviečkach.

Úlohou verejnosti je do 12. februára zaslať na prešovskú radnicu najkrajšie fotografie, ktoré odzrkadľujú lásku medzi ľuďmi a súčasne je na zábere zachytený Prešov. Na fotografiách môžu byť zaľúbené mladé páry, ale aj rodičia s deťmi či dlhoroční manželia. Fantázii sa medze nekladú. O víťaznej fotografii rozhodne verejnosť. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová.

„Naším cieľom je zapojiť do súťaže čo najviac Prešovčanov, aby zasielali romantické fotografie so zakomponovaným motívom mesta Prešov,“ uviedla k tejto novinke primátorka Prešova Andrea Turčanová. Fotografie s kontaktnými údajmi môže verejnosť zasielať na adresu valentin@presov.sk do piatka 12. februára. Fotografie budú zverejnené v albume na facebookovom profile mesta Prešov.

„Už teraz sa tešíme na fotografie zachytávajúce prejav lásky k svojmu mestu cez zaľúbené páry či rodičov so svojimi deťmi. Tá fotografia, ktorá získa najviac likeov, bude odmenená romantickou večerou pri sviečkach,“ dodala primátorka. Hovorkyňa doplnila, že počas dní okolo sv. Valentína sa budú môcť zaľúbené páry fotografovať aj pri tradičnom valentínskom megasrdci v centre mesta.

Môže vás zaujímať:

Rozlúčka s fašiangami ako sa patrí: Tradičná slávnosť zachytená na FOTO v Kapušanoch pri Prešove

Prešovčania, bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Prešove

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM