Kultúra

Šanca byť svedkom príprav na muzikál Jana z Arku: Naskytne sa počas Noci divadiel v prešovskom DJZ!

Byť svedkom príprav umelcov na večerné predstavenie muzikálu Jana z Arku sa môžu stať diváci, ktorí sa rozhodnú zúčastniť Noci divadiel v prešovskom Divadle Jonáša Záborského. V ponuke je tiež odhalenie tajomstva divadelnej kaviarne, kde sa bude podávať nočný drink miešaný v divadelnom štýle...

Ilustračný obrázok k článku Šanca byť svedkom príprav na muzikál Jana z Arku: Naskytne sa počas Noci divadiel v prešovskom DJZ!
Zdroj: TASR

Program sa začína v sobotu 21. novembra o 19.00 nazretím do príprav na nočné predstavenie.Vy­vrcholí zhliadnutím pôvodného muzikálu, ktorý sa skončí o polnoci.

Návštevníci divadla si môžu ešte pred uvedením muzikálu pozrieť archívne videoprojekcie z predstavení DJZ. V ponuke je tiež odhalenie tajomstva divadelnej kaviarne, kde sa bude podávať nočný drink miešaný v divadelnom štýle. Pred uvedením muzikálu na Veľkej scéne pokrstia knihu o divadle Objektívom Reného Mika.

Námestníčka pre útvar prevádzky a marketingu DJZ Jana Dzurčaninová uviedla, že “DJZ sa pripája k Noci divadiel, ide o šiesty ročník. Návštevníci si môžu obhliadnuť Veľkú scénu, na ktorej sa odprezentujú účinkujúci z muzikálu Jana z Arku. Budú tu prebiehať partové skúšky, predstavia sa účinkujúci z Poddukelského umeleckého ľudového súboru, ktorí budú mať tanečnú rozcvičku. Naša šéfka maskérne a vlasenkárne bude priamo pred zrakmi divákov líčiť predstaviteľov muzikálu Jana z Arku,“ prezradila. Muzikál Jana z Arku, ktorý mal premiéru pred týždňom, si tentoraz budú môcť diváci pozrieť v netradičnom čase so začiatkom o 21.00.

Môže vás zaujímať:

Vianočná výzdoba sa tento rok v centre Prešova rozšíri: Kde všade nás bude tešiť svetielkujúca nádhera?

Ovládne nás atmosféra najkrajších sviatkov roka: Už je jasné, kedy sa Prešov rozsvieti vianočným osvetlením!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM