Ľubomír Hudačko Správy

Ovládne nás atmosféra najkrajších sviatkov roka: Už je jasné, kedy sa Prešov rozsvieti vianočným osvetlením!

Vianoce v Prešove bude onedlho pripomínať trblietavé osvetlenie z každej strany. Teraz je už jasné, kedy presne sa môžeme tešiť na jeho prvotné rozsvietenie. Na tieto termíny čakajú hlavne tí najmenší, ale nádhery potešia aj oko dospelých. Kedy to bude?

Ilustračný obrázok k článku Ovládne nás atmosféra najkrajších sviatkov roka: Už je jasné, kedy sa Prešov rozsvieti vianočným osvetlením!
Zdroj: Dnes24.sk

Už budúci týždeň bude Prešov zahalený do trblietavej nádhery v podobe vianočnej výzdoby. Všade naokolo sa totiž prvýkrát rozsvieti tradičné pestrofarebné lákadlo pre všetkých obyvateľov.

„Rozsvietenie vianočnej výzdoby bude na programe na Katarínu, 25. novembra. Čo sa týka rozsvietenia vianočného stromu pred Konkatedrálou, to je plánované počas mikulášskej nádielky 7. decembra,“ potvrdil informáciu tlačový referent Msú v Prešove Milan Grejták.

Na Pešej zóne sa tak 7. decembra opäť budú radovať aj naši najmenší Prešovčania, Mikulášška nádielka začne od 16.00. Spomínaný stromček potom spoločne v rámci nádielky rozsvietia prešovské deti s Mikulášom a jeho pomocníkmi – Anjelom a Čertom.

Môže vás zaujímať:

Vianočná výzdoba v Prešove? V centre pešej zóny sa môžeme tešiť na jej novú podobu!

Vianočná výzdoba sa tento rok v centre Prešova rozšíri: Kde všade nás bude tešiť svetielkujúca nádhera?

Katka s Matejom odmietli svadobné kytice, dostali totiž skvelý nápad: V Prešove vzniká aleja novomanželov!

foto: ilustračné/Tomáš Motýľ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM